Ηράκλειο: «Θα κινηθούμε νομικά» – Τι λέει ο γιος του άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο

Ημερομηνία:

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου για τον θάνατο του 50χρονου στο Ηράκλειο
Θλίψη, οργή αλλά και πολλά ερωτηματικά για τον θάνατο του 50χρονου που καταπλακώθηκε από μεγάλο δέντρο περιμένοντας στο φανάρι στον κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου. Στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σήμερα ο γιος του.

Θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος
Εμφανώς οργισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο πατέρας του δεν είναι στη ζωή. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Είναι απίστευτο», αναφέρει μιλώντας στο cretapost ενώ παράλληλα τονίζει πως η οικογένεια είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων. «Θα κινηθούμε νομικά ενάντια στο δήμο Ηρακλείου, θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος. Όσοι έχουν ευθύνες θα πληρώσουν», τόνισε εξοργισμένος ο Χρήστος.

Δήμαρχος Ηρακλείου: «Θα κάνουμε το παν για να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος»
«Θα κάνουμε το παν για να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός για τον θάνατο του 50χρονου που καταπλακώθηκε από τεράστιο πεύκο σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Ο κ. Λαμπρινός απευθύνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 50χρονου ενώ τονίζει πως είναι «αδιανόητο να χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος τόσο άδικα».

Αναλυτικά η δήλωσή του:
Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για το Ηράκλειο. Το τραγικό δυστύχημα της Πέμπτης 18 Αυγούστου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους μας. Είναι πραγματικά αδιανόητο ένας άνθρωπος να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα. Διαβεβαιώνω τους δημότες ότι θα κάνουμε το παν προκειμένου να εντοπιστούν επακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία ήδη διερευνώνται.

Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος.

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα
Ήταν 6.10 το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με το δίκυκλό του στο φανάρι της λεωφόρου Δημοκρατίας, περιμένοντας ν’ ανάψει το πράσινο για να συνεχίσει την πορεία του προς το Ηράκλειο.

Ξαφνικά, το τεράστιο πεύκο έπεσε με αποτέλεσμα να καλύψει και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου. Ο άτυχος 50χρονος δεν είχε καμία ευκαιρία για να αντιδράσει. Το πεύκο έπεσε πάνω στο μηχανάκι του με ορμή και τον εγκλώβισε κάτω από τα βαριά κλαδιά του.

Ο ίδιος φορούσε κράνος αλλά δεν στάθηκε ικανό να τον προστατεύσει. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα ήταν πολύωρη με τον ίδιον τον 50χρονο να έχει ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Εικάζεται πως έπρεπε να είχε υποστεί το απαραίτητο κλάδεμα για να αντέξει γι’ αυτό και εκριζώθηκε σπάζοντας και τις πλάκες του πεζοδρομίου. Ενδεικτικό είναι άνθρωποι που ήταν στο σημείο της τραγωδίας διαπίστωναν μετά το αρχικό σοκ ότι ο αριθμός των θυμάτων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος..https://www.cretapost.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Το “ευχαριστώ” του ΠΑΓΝΗ για την...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκησης ετοιμότητας «ΠΑΣΙΦΑΗ» που...

Καρτέλ κοκαΐνης στο Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν...

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2025, οδηγήθηκαν στα...

Ηράκλειο: Το “ευχαριστώ” του ΠΑΓΝΗ για την...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκησης ετοιμότητας «ΠΑΣΙΦΑΗ» που...

Καρτέλ κοκαΐνης στο Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν...

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2025, οδηγήθηκαν στα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ψυχοσάββατο: Τι συμβολίζει και τι πρέπει να κάνουμε εκείνη την ημέρα

Τι συμβολίζει για την Ορθόδοξη Εκκλησία και ποια η...

Εορτολόγιο 22 Φεβρουαρίου: Σε ποιους λέμε χρόνια πολλά

Σύμφωνα με το εορτολόγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας σήμερα, Σάββατο...

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εργαζόμενοι του Ο.Α.Κ

Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε την...