Ηράκλειο : Συμμετοχή Δήμου Χερσονήσου σε διήμερο επιστημονικό συνέδριο στη Ναύπακτο

Ημερομηνία:

Με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο το διήμερο επιστημονικό Συνέδριο (Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Νοεμβρίου) Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Διαχείρισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το οποίο διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης FORUM Training & Consulting.

Το Δήμο Χερσονήσου εκπροσώπησαν ο δήμαρχος, Γιάννης Σέγκος, ο γενικός γραμματέας, Μιχάλης Καρακατσάνης και ο διευθυντής της Οικονομικής Υπηρεσίας, Χαράλαμπος Κούτουλας.

Σε δήλωσή του ο κ. Σέγκος, ανέφερε: «ήταν ομολογουμένως μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, εστιασμένη σε ένα εξαιρετικά σημαντικό και πάντα επίκαιρο θέμα που αφορά στην οικονομική διαχείριση και λειτουργία των Δήμων, ειδικά μετά τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να εστιάσουμε σε καλές πρακτικές και βέβαια, να διαπιστώσουμε ακόμα μια φορά την αναγκαιότητα ψηφιοποίησης λειτουργιών των δήμων που θα βελτιστοποιήσουν την παροχή υπηρεσιών στους δημότες μας. Άλλωστε, οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας μεταφοράς τεχνογνωσίας είναι πολύ καλοί γνώστες των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δρουν ως ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων στην υλοποίηση της δημοτικής πολιτικής.»

Να σημειωθεί ότι το συνέδριο παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Γενικοί και Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων και Περιφερειών, ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες ΟΤΑ, υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, καθώς και στελέχη υπουργείων. Συζητήθηκαν θέματα όπως η δανειοληπτική δυνατότητα και χρηματο-οικονομική ρευστότητα στους ΟΤΑ, το κανονιστικό πλαίσιο για την Οικονομική Διαχείριση, ελεγκτικές διαδικασίες στην Οικονομική Διοίκηση, καινοτομίες στην Οικονομική Υπηρεσία κ.ά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Γέμισε από κόσμο και πολύχρωμες στολές...

Γέμισε από κόσμο και πολύχρωμες στολές το κέντρο του...

Ανάρτηση Λ.Αυγενάκη για το Κύπελλο Cheerleading Κρήτης

ΑΝΑΛΑΡΤΗΣΗ Λ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ CHEERLEADING ΚΡΗΤΗΣ Ο Βουλευτής ΝΔ...

Δήμος Ηρακλείου:Γέμισε από κόσμο και πολύχρωμες στολές...

Γέμισε από κόσμο και πολύχρωμες στολές το κέντρο του...

Ανάρτηση Λ.Αυγενάκη για το Κύπελλο Cheerleading Κρήτης

ΑΝΑΛΑΡΤΗΣΗ Λ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ CHEERLEADING ΚΡΗΤΗΣ Ο Βουλευτής ΝΔ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανάρτηση Λ.Αυγενάκη για το Κύπελλο Cheerleading Κρήτης

ΑΝΑΛΑΡΤΗΣΗ Λ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ CHEERLEADING ΚΡΗΤΗΣ Ο Βουλευτής ΝΔ...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...