Ηράκλειο:Στην Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Ημερομηνία:

Στα εγκαίνια της Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου «Εκεί που η παράδοση συναντά το μέλλον» παρευρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης με μέλη και υποψήφιους, της Συνεργασίας Ευθύνης, όπως: Μανώλη Παπαδωμανωλάκη, Κώστα Μπουμάκη, Ευριπίδη Φθενό, Δημήτρη Φασουλάκη, Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Μπαλάσκα, Μύρων Μαυρογιάννη, Λίνα Κουκιαδάκη, Μαρία Χαχλιουτάκη και Νεκταρία Φιολιτάκη.
Τα εγκαίνια της έκθεσης στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος έγιναν από τον Υπουργό Αγροτικης Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, των Υφυπουργών Διονύση Σταμενίτη και Σταύρου Κελέτση, των Γενικών Γραμματέων του ΥΠΑΑΤ Κώστα_Μπαγινέτα, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, και Γιώργου Στρατάκου, των Δημάρχων του Ν. Ηρακλείου, Αντιπεριφερειαρχών και Προέδρων των Επιμελητηρίων.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και τα μέλη του περιηγήθηκαν τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και επισκέφτηκαν και το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου.
Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, είναι η πιο σημαντική αγροτική έκθεση της Κρήτης και δίνει κάθε χρόνο την δυνατότητα σε παραγωγούς, αγρότες και επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Πνευματικός του Αγίου...

Ένα βιβλίο του Μύρωνα Μ. Ξυλούρη. Ο Μύρων Μ. Ξυλούρης...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Πνευματικός του Αγίου...

Ένα βιβλίο του Μύρωνα Μ. Ξυλούρη. Ο Μύρων Μ. Ξυλούρης...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χειμωνιάζει ξανά στην Κρήτη – Βροχές όλη την εβδομάδα, πτώση της θερμοκρασίας

Σημαντικά ποσοστά βροχής έπεσαν τις προηγούμενες ημέρες. Περιορίζεται η αστάθεια...

Όσα πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή ενοικίου – Οι «παγίδες» και τα κριτήρια

Τι λένε παράγοντες της αγοράς για το μέτρο της...

Δωρέαν εξετάσεις σε παχύσαρκους στο πλαίσιο του προγράμματος “ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ” τα Καρδιαγγειακά

Το ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Τη δυνατότητα...

Το 1,5 μοναδικό χιλιόμετρο της κρητικής γης

Πού εμφανίζονται όλα τα πετρώματα του νησιού; Μια περιοχή...