Ηράκλειο:Στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη η εγκατάλειψη του ξενοδοχείου του Υπουργείου Τουρισμού στο Κοκκίνη Χάνι

Ημερομηνία:

Ερώτηση προς τον Υπουργό Τουρισμού

Στη Βουλή φέρνει το θέμα της εγκατάλειψης του ξενοδοχείου του Υπουργείου Τουρισμού στο Κοκκίνη Χάνι, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Τουρισμού με τη συνυπογραφή της Τομεάρχη Κατερίνας Νοτοπούλου και 12 ακόμα Βουλευτών.

«Πέραν του ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, η εγκατάλειψη που παρατηρείται ελλοχεύει κινδύνους ατυχημάτων για τους σπουδαστές και τους καθηγητές της Σχολής Μετεκπαίδευσης Τουρισμού που λειτουργεί σε τμήμα των εγκαταστάσεών του» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Γι’ αυτό και ζητάμε ενημέρωση από την Κυβέρνηση, για να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία το πώς προτίθεται να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών προστατεύοντας παράλληλα τη περιουσία του Δημοσίου, καθώς και εάν προτίθεται να επαναλειτουργήσει τη συγκεκριμένη υποδομή και ως ξενοδοχείο, ενισχύοντας την αναπτυξιακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής.».

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα λειτουργεί σήμερα η Σχολή Μετεκπαίδευσης Τουρισμού – παλαιότερα εξυπηρετούσε το ΕΠΑΣ της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων – ενώ τα τελευταία χρόνια το ξενοδοχείο παραμένει ανενεργό. Αυτό έχει ως συνέπεια την παντελή απουσία συντήρησης του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου, με τις φθορές να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Παρά δε τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονται από τους εκπαιδευτικούς, η κατάσταση των εγκαταστάσεων εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων, όσο και των περιοίκων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντωνακάκη Μαρία : Χρηματοδότηση κατασκευής φράγματος Λαδούκου

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Θέμα : Χρηματοδότηση κατασκευής...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Πλημμύρισαν καλλιέργειες και...

«Τελεσίγραφο» Δημάρχου στο Υπουργείο Υποδομών να προχωρήσει στα απαραίτητα...

Αντωνακάκη Μαρία : Χρηματοδότηση κατασκευής φράγματος Λαδούκου

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Θέμα : Χρηματοδότηση κατασκευής...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Πλημμύρισαν καλλιέργειες και...

«Τελεσίγραφο» Δημάρχου στο Υπουργείο Υποδομών να προχωρήσει στα απαραίτητα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Τέμπη: «Υπάρχουν 57 λόγοι για να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός»

«Έχετε ήδη χάσει. Και το ξέρετε. Έχετε χάσει γιατί...

«Κουβεντιάζοντας για τη ζωή και την υγεία» στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου

- Το ομώνυμο βιβλίο με τις αφηγήσεις του Λουδοβίκου...

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρεθύμνης γιορτάζει και τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

-Εκδρομή στο Ηράκλειο και επισκέψεις σε πετυχημένους Γυναικείους Συνεταιρισμούς -...