Ηράκλειο:Στα σχολεία της Μεσσαράς «τσίκνισαν» ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Στα σχολεία της Μεσσαράς «τσίκνισαν» ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ Μανώλης Μπελαδάκης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας της Περιφέρειας Κρήτης, κα Ελένη Μαράκη.

Μετά από πρόσκληση των αντίστοιχων Διευθυντών, τις σχολικές μονάδες της Μεσσαράς επισκέφθηκαν την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου, κ Μανώλης Μπελαδάκης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας της Περιφέρειας Κρήτης, κα Ελένη Μαράκη συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με σκοπό να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα των σχολικών μονάδων, να προτείνουν λύσεις και να ανταλλάξουν απόψεις. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο έθιμο του «τσικνίσματος» μαζί με τους εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους γονέων των μαθητών των Σχολείων.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλυβιανής, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου καθώς και το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείων των Αγίων Δέκα.
Τόσο οι διευθυντές, όσο και οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι γονείς ευχαρίστησαν τον κ Μπελαδάκη για την συμβολή του στην ομαλή λειτουργία των Σχολείων της Μεσσαράς, την στελέχωσή τους με το απαραίτητο προσωπικό αλλά και την άμεση κάλυψη των κενών όταν προκύπτουν.
Ο κ. Μανώλης Μπελαδάκης δήλωσε προς τους εκπαιδευτικούς ότι βρίσκεται και θα βρίσκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργεία των σχολείων, επισημαίνοντάς τους τη σημασία της συνέπειας στις εκπαιδευτικές αξίες.
Η κα Ελένη Μαράκη ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στον τομέα της Παιδείας, παρουσιάζοντας τους το όραμα της συνολική ποιοτική αναβάθμιση των παιδιών της Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Καίγεται» το Ηράκλειο: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τη...

Ο κόσμος του ΟΦΗ βγήκε στους δρόμους για να...

Ο Άγγλος που λάτρεψε την Κρήτη και...

Ήταν ένας καλός, άκακος άνθρωπος που έμαθε να χορεύει...

«Καίγεται» το Ηράκλειο: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τη...

Ο κόσμος του ΟΦΗ βγήκε στους δρόμους για να...

Ο Άγγλος που λάτρεψε την Κρήτη και...

Ήταν ένας καλός, άκακος άνθρωπος που έμαθε να χορεύει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Γνωριμία με την γλώσσα μας” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στον Άγιο Νικόλαο

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη φιλαναγνωσία,...

Το εμβόλιο κατά του έρπητα ζωστήρα συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας

Όπως επιβεβαιώνει νέα μελέτη. Σε μελέτη, με επικεφαλής την Ιατρική...

Tη νομιμότητα των Airbnb στην Πλάκα αποφασίζει το ΣτΕ

Αν είναι συνταγματικό το καθεστώς των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων...