Ηράκλειο:Στα δημοτικά καταστήματα Χερσονήσου, Μαλίων και Γουρνών ο Γιώργος Μεραμβελιωτάκης

Ημερομηνία:

Στο πλευρό και των εργαζομένων του ΦΟΔΣΑ

Μετρώντας αντίστροφα για την ώρα της κάλπης μετά την αλληλεπίδραση με τους δημότες ο κ. Γιώργος Μεραμβελιωτάκης και η ομάδα του βρέθηκαν κοντά στους εργαζόμενους των δημοτικών υπηρεσιών του δήμου Χερσονήσου στα δημοτικά καταστήματα της Χερσονήσου, των Μαλίων και των Γουρνών. Ο υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, έγιναν για πολλοστή φορά δέκτες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες με κυρίαρχο αυτό της υπόστελέχωσης τους, που δυσχεραίνει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κλιμακίου της παράταξης «Μαζί με Όραμα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΧ ο κ. Μεραμβελιωτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους και να τους υποσχεθεί για την συνέχιση των προσπαθειών αναβάθμισης και επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού σε τριτοβάθμια και μετατριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων όπως εξάλλου έχει δεσμευτεί μέσα από το πρόγραμμα του συνδυασμού. Πρόσθεσε μάλιστα πως θα προωθήσει άμεσα την εκπόνηση μελετών για την εκμετάλλευση του παραγόμενου νερού για τις μεγάλες αρδευτικές ανάγκες σε όλο το δήμο.
Κατά την επίσκεψή του στο ΦΟΔΣΑ, ο κ. Μεραμβελιωτάκης συνομίλησε με εργαζόμενους και δήλωσε ότι είναι δίπλα τους όπως τον ήξεραν πάντα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα τρία δημοτικά καταστήματα και στις υπηρεσίες που στεγάζονται εκεί δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει στην ανάγκη προσαρμογής στις συνεχείς ψηφιακές εξελίξεις
«Οφείλουμε να ενσωματώσουμε στις υπηρεσίες μας, τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του Δημότη. Είναι καθήκον μας να οδηγήσουμε τον Δήμο μας προς την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού», δήλωσε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του...

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζονται τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι...

Συνεχίζονται τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης στην...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του...

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζονται τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι...

Συνεχίζονται τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: «Φρέναρε» τον Φεβρουάριο – Ποιοι έσωσαν την παρτίδα

Καθώς ο ελληνικός τουρισμός ετοιμάζεται να ανεβάσει ταχύτητα, τα...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου από τα Νεροκούρου

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...