Ηράκλειο:Σε μικιό,μικιό αλλά μαγευτικό φαράγγι ο Πεζοπορικός Σύλλογος΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

Ημερομηνία:

Όταν ο γίγαντας Σαραντάπηχος (γιός του Δία)..

Και μετά την εντυπωσιακή Σαμαριά με τον Φάραγγα, σειρά έχει ένα μικιό μικιό μα… ιδιαίτερα όμορφο, εντυπωσιακό, μαγευτικό φαράγγι, όπου θα έχουμε ένα διαρκές παιχνίδι με το νερό, το φως και τον ήχο…

Όταν ο γίγαντας Σαραντάπηχος (γιος του Δία) περνώντας από την περιοχή των Μύθων της Βιάννου, έσκυψε διψασμένος να πιει νερό από τον κρυοπόταμο ή κρυγιός ή μύρτος, η μακριά του γενειάδα, χαράκωσε και έκοψε το βουνό, σχηματίζοντας αυτό, που σήμερα εμείς γνωρίζουμε ως φαράγγι Σαρακίνας.

Και ενώ μέχρι τώρα το γνωρίζατε ως ιστορική-γεωγραφική πληροφορία, ήρθε η ώρα να το γνωρίσουμε και από κοντά και να το προσθέσουμε στην βιβλιοθήκη των βιωμάτων μας.

Το τοπίο αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού καθώς, νερά και βλάστηση θα μας κάνουν να νιώσουμε ένα με την φύση.

Απαραίτητο αξεσουάρ της εκδρομής το..μαγιό μας. Εκτός του φαραγγιού, θα το χρειαστούμε κατόπιν και στη θάλασσα που θα καταλήξουμε για μπάνιο.

Ώρες πορείας 03:00 Β.Δ. 1+

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 11/06/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημ 1. Κρατάμε μαγιό θα χρειαστεί.

Σημ 2. Στα φαράγγια μέσα (και όχι μόνο), η ευγένεια και η καλή συμπεριφορά, εκτός από πολιτισμός , είναι και ασφάλεια!!

Σημ 3. Κρατάμε γυαλιά ηλίου και καπέλο. Μας προστατεύουν..πολλαπλώς

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Χερσονήσου:Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις...

Συνεχίζονται οι σημειακές παρεμβάσεις και οι έλεγχοι για την...

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Χερσονήσου:Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις...

Συνεχίζονται οι σημειακές παρεμβάσεις και οι έλεγχοι για την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Ξεκίνησε η κηδεία – Χιλιάδες κόσμου στο ύστατο χαίρε

Το ύστατο χαίρε λένε σήμερα στον πάπα Φραγκίσκο χιλιάδες...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής του «16ου Ιστορικού Σιρκουί Χανίων»

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η ισχύς...