Ηράκλειο: Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στη ΔΟΥ

Ημερομηνία:

Σε εμπρησμό οφείλεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στη ΔΟΥ Ηρακλείου. Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι υπάλληλοι του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής δείχνουν κακόβουλη ενέργεια από άγνωστο ή αγνώστους, που με τη χρήση εύφλεκτου υλικού έβαλαν φωτιά στο γραφείο του Τμήματος Εσόδων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ πηγές της Πυροσβεστικής, στο γραφείο βρέθηκε σπασμένο τζάμι παραθύρου, ενώ και η κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ήταν στραμμένη με τρόπο ώστε να μην καταγράφει τις κινήσεις του δράστη ή των δραστών, τα ίχνη των οποίων αναζητούνται. Η ΔΟΥ θα παραμείνει κλειστή για το κοινό σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα και 10 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που γρήγορα κατάφεραν να θέσουν τις φλόγες υπό έλεγχο, πριν επεκταθούν στο υπόλοιπο κτίριο.

Ωστόσο, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και στην υποδομή του ενιαίου χώρου του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει η υπηρεσία.. Το ύψος των ζημιών που προκλήθηκαν εκτιμάται στις 15.000 ευρώ.

Ήδη καταβάλλεται προσπάθεια αποκατάστασης της λειτουργίας του δικτύου, ώστε να επαναλειτουργήσει η υπηρεσία.

ertnews.gr

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νίκος Αντωνακάκης : Πόσο κοντά είμαστε στη...

Το καλοκαίρι, είναι ήδη προ των πυλών. Η λειψυδρία στην...

Δήμος Ηρακλείου:Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι...

Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι αιτήσεις εγγραφής στα...

Νίκος Αντωνακάκης : Πόσο κοντά είμαστε στη...

Το καλοκαίρι, είναι ήδη προ των πυλών. Η λειψυδρία στην...

Δήμος Ηρακλείου:Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι...

Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι αιτήσεις εγγραφής στα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λασίθι:Ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής με το Wheels Of Will στον Άγιο Νικόλαο

Ένα ταξίδι προσφοράς θα κάνει ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος...

Η διαδικασία αξιολόγησης του Δημοσίου από τους πολίτες

Με μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να αλλάξει τη σχέση...

Μαρία Τόλια: Νέα Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή Αθηνών – Με συγκίνηση αποχαιρετά το ΠΑΓΝΗ

Η Μαρία Τόλια εξελέγη Καθηγήτρια Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο ΕΚΠΑ...

Η κατάληψη της Αθήνας από τους Ναζί και οι πρώτοι περιορισμοί

Το χρονικό της εισβολής των Ναζί στην Αθήνα ο...