Ηράκλειο: “Παγώνει” η επιβολή προστίμων σε ιδιοκτήτες αυθαιρέτων

Ημερομηνία:

Την απόφασή του να “παγώσει” την κοινοποίηση προστίμων στους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων, γνωστοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, μετά το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και το οποίο ανέδειξε το Ράδιο Κρήτη με τα υπέρογκα πρόστιμα που είχαν κοινοποιηθεί σε ιδιοκτήτες.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου “παγώνει” την όλη διαδικασία ζητώντας το από την πολιτεία να δοθεί μία ακόμα ευκαιρία σε εκείνους τους ιδιοκτήτες που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να μπουν στην ρύθμιση που ίσχυε έως το 2022.

Σημειώνεται ότι με πρόσφατο ρεπορτάζ του το Ράδιο Κρήτη, ανέδειξε το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα του Ηρακλείου με περιπτώσεις ιδιοκτητών που τους είχαν επιβληθεί υπέροχα πρόστιμα που ξεπερνούσαν ακόμα και τις 900.000 ευρώ.

Μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και τον Μανόλη Αργυράκη, η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Στέλλα Αρχοντάκη τόνισε ότι το θέμα απασχολεί έντονα και την Πολεοδομία Ηρακλείου και τώρα αναμένει την απάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος Θόδωρου Σκυλακάκη σε ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου Φραγκίσκου Παρασύρη που παραθέτει το πρόβλημα ζητά την επαναφορά της ρύθμισης για τα αυθαίρετα της κατηγορίας 5, προκειμένου να εκτονωθεί ένα εκρηκτικό κοινωνικό πρόβλημα που απειλεί να τινάξει στον αέρα εκατοντάδες οικογένειες.

Όπως είπε η Αντιδήμαρχος εάν επανέρθει η ρύθμιση θα κοστίσει λιγότερα χρήματα η τακτοποίηση σε σχέση με αυτά τα εξοντωτικά πρόστιμα.ekriti.gr
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Συνελήφθη 65χρονος Αλγερινός για διαρρήξεις σε...

Στη σύλληψη ενός 65χρονου υπηκόου Αλγερίας προχώρησαν οι αστυνομικές...

Νέα διάκριση για την Ηρακλειώτισσα Ραφαέλα Κουμουλά:...

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η νεαρή αθλήτρια ιππασίας από το...

Ηράκλειο: Συνελήφθη 65χρονος Αλγερινός για διαρρήξεις σε...

Στη σύλληψη ενός 65χρονου υπηκόου Αλγερίας προχώρησαν οι αστυνομικές...

Νέα διάκριση για την Ηρακλειώτισσα Ραφαέλα Κουμουλά:...

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η νεαρή αθλήτρια ιππασίας από το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

108η Σύνοδος Πρυτάνεων: Στο επίκεντρο η χρηματοδότηση, η στελέχωση και το θεσμικό μέλλον των ελληνικών ΑΕΙ

Η 108η Σύνοδος των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων πραγματοποιήθηκε...

Η Αικατερίνη Κόπακα, καλύτερη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης

Αικατερίνη Κόπακα: Βράβευση για την Εξαίρετη Πανεπιστημιακή Διδασκαλία από...

Ηράκλειο: Συνελήφθη 65χρονος Αλγερινός για διαρρήξεις σε δωμάτια ξενοδοχείου στη Χερσόνησο

Στη σύλληψη ενός 65χρονου υπηκόου Αλγερίας προχώρησαν οι αστυνομικές...