Ηράκλειο : Ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και γονείς από την ‘’Ηλιαχτίδα‘’

Ημερομηνία:

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία, η ‘’Ηλιαχτίδα‘’, στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αποφάσισε την προσωρινή αντικατάσταση των δια ζώσης συνεδριών παροχής ψυχολογικής στήριξης στα παιδιά και στις οικογένειες παιδιών με νεοπλασίες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει με την έναρξη της λειτουργίας της νέας δομής Ψυχοκοινωνικής Στήριξης «η ηλιαχτίδα», με εξ΄αποστάσεως συνεδρίες, είτε μέσω internet ( skype ) ή τηλεφώνου.

Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα της εξ΄αποστάσεως στήριξης σε όσες οικογένειες παιδιών με νεοπλασία από όλη την Κρήτη ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν στην παρούσα χρονική περίοδο.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, οι εκάστοτε εξ΄αποστάσεως συνεδρίες προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε υποκειμένου και είναι εξίσου ασφαλείς και αποτελεσματικές με τις συνεδρίες που πραγματοποιούνται στο γραφείο.
Επιπλέον, είναι μια αναγνωρισμένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική για ψυχολογική υποστήριξη από το ISMHO (International Society for Mental Health On Line).

Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να καλέσουν στα παρακάτω τηλέφωνα : 2811810316 ( 17:00-21:00) & 6946728607, ώστε να ενημερωθούν αναλυτικότερα και να κλείσουν το διαδικτυακό ή τηλεφωνικό ραντεβού τους.
Μένουμε σπίτι συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο όλοι στη μείωση εξάπλωσης του Covid-19, αλλά παράλληλα δε σταματάμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δεν ξεχνούν τον Δημήτρη Κλάδο – Πρόταση...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας...

Μαλεβίζι : Δημοπράτηση για την κατασκευή μονοπατιών...

Το πράσινο φως για τη δημοπράτηση του έργου δημιουργίας...

Δεν ξεχνούν τον Δημήτρη Κλάδο – Πρόταση...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας...

Μαλεβίζι : Δημοπράτηση για την κατασκευή μονοπατιών...

Το πράσινο φως για τη δημοπράτηση του έργου δημιουργίας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related