Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Χανιώπορτας στο Ηράκλειο, όταν 36χρονος άνδρας παλαιστινιακής καταγωγής προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης κινούνταν πεζός, καταστρέφοντας διαδοχικά οχήματα κατά μήκος του δρόμου. Συνολικά προκάλεσε φθορές σε εννέα αυτοκίνητα, ενώ σε ένα από αυτά φέρεται να εισέβαλε αφαιρώντας μία τσάντα με ρούχα και προσωπικά αντικείμενα.
Πολίτες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 36χρονο.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή στο Ηράκλειο
Προξένησε φθορές σε -9- οχήματα και αφαίρεσε αντικείμενα αξίας 400 ευρώ
Συνελήφθη προχθές (26.04.2025) τα ξημερώματα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, ο 36χρονος προχθές (26.04.2025) τα ξημερώματα με τη χρήση αντικειμένου προξένησε φθορές σε εννέα (9) υαλοπίνακες σταθμευμένων οχημάτων και από το ένα αφαίρεσε αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ.
Άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.
Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.