Ηράκλειο: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από κόμβο Γιόφυρο έως κόμβο Λινοπεράματα

Ημερομηνία:

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του Β.Ο.Α.Κ για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στο τμήμα από κόμβο Γιόφυρο έως κόμβο Λινοπεράματα, στα πλαίσια του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης, οι οποίες θα ισχύσουν από αύριο 08-03-2023 έως και 16-06-2023.
Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν σταδιακά σε μήκος 8 χιλιομέτρων στο τμήμα του Β.Ο.Α.Κ. από τη χ/θ 133+500 (κόμβος Γιόφυρο) έως τη χ/θ 125+500 (Λινοπεράματα) και στις δύο (02) κατευθύνσεις κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στην πρώτη φάση εργασιών με εναλλάξ κυκλοφορία των δυο κατευθύνσεων (με χρήση φωτεινής σηματοδότησης) και στη δεύτερη φάση των εργασιών με ταυτόχρονη κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων (με κλείσιμο λωρίδας, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και στένωση λωρίδων).
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τύλισος Ηρακλείου: Το Πάσχα των νεκρών

Ένα πανάρχαιο έθιμο που έχει τις ρίζες του πολλούς...

Ανάσταση: Με κατάνυξη και πλήθος πιστών το...

Από νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εκατοντάδες πιστοί...

Τύλισος Ηρακλείου: Το Πάσχα των νεκρών

Ένα πανάρχαιο έθιμο που έχει τις ρίζες του πολλούς...

Ανάσταση: Με κατάνυξη και πλήθος πιστών το...

Από νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εκατοντάδες πιστοί...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απειλητικό μήνυμα στην Παναγία των Παρισίων: “Θα γίνει επίθεση στον καθεδρικό ναό”

Το σημείωμα ανακάλυψε ένας νεωκόρος της εκκλησίας. Αναστάτωση προκλήθηκε στην...

Πάπας Φραγκίσκος: Τα πρόσωπα-«κλειδιά» για τη διαδοχή

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου σε...

Χανιά:41ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Το 41ο...