Ηράκλειο:Με επιτυχία η 1η εκπαιδευτική ενημέρωση με θέμα η «Ανάδειξη του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου “Kriti”» στον Δήμο Φαιστού

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η 1η εκπαιδευτική ενημέρωση με θέμα η «Ανάδειξη του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου “Kriti”» στον Δήμο Φαιστού στις Μοίρες.
Οι ελαιοπαραγωγοί του Δήμου εκπαιδεύτηκαν από την καλλιέργεια έως την ελαιοποίηση του καρπού με σκοπό την καλύτερη ποιότητα του παραγόμενου ελαιολάδου.
Στόχος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι η παραγωγή, η ποιότητα του εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου “Kriti” , κάτω από συγκεκριμένα βήματα καλλιέργειας – επεξεργασίας του καρπού, με την σωστή καθοδήγηση των αρμόδιων φορέων μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης δίνει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση των ελαιοπαραγωγών προκειμένου να συνεχίσουμε αλλά και να βελτιώνουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα του ελαιολάδου.
«Ευχαριστούμε τον Δήμο Φαιστού για την συνεργασία, για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής ενημέρωσης αλλά και όλους τους ελαιοπαραγωγούς που συμμετείχαν» ανέφερε ο κ. Τζεδάκης.
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια υλοποιούνται από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Ανάλογες ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους της Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Λήγει στις 30 Απριλίου η προθεσμία δήλωσης...

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας εν...

Στο “κόκκινο” η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο...

Τρεις γιατροί για πάνω από 90 ασθενείς και κενές...

Ηράκλειο:Λήγει στις 30 Απριλίου η προθεσμία δήλωσης...

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας εν...

Στο “κόκκινο” η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο...

Τρεις γιατροί για πάνω από 90 ασθενείς και κενές...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέντη: Νεκρή 12χρονη, παρασύρθηκε από Ι.Χ. που οδηγούσε 21χρονος

Ο οδηγός, που παρέσυρε και σκότωσε το 12χρονο κορίτσι,...

Εορτολόγιο 24 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 24 Απριλίου, είναι η Πέμπτη της Διακαινησίμου...

Ηράκλειο:Λήγει στις 30 Απριλίου η προθεσμία δήλωσης του καθαρισμού οικοπέδων

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας εν...