Ηράκλειο: Μαθητική χορωδία πρώτη σε διεθνή διαγωνισμό

Ημερομηνία:

Η χορωδία του 3ου δημοτικού σχολείου Αλικαρνασσού βγήκε πρώτη σε παγκόσμιο διαγωνισμό που έγινε στην Καρδίτσα και έκανε περήφανη όλη την Κρήτη.

Οι μαθητές του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Ανδρέα Γιακουμάκη, εκπροσώπησαν όλη την Κρήτη στην 11η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας και πήραν την πρώτη θέση.

Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκαν στην σκηνή μάγεψαν τους πάντες και κέρδισαν τις εντυπώσεις τραγουδώντας αποσπάσματα του Ερωτόκριτου και ριζίτικα τραγούδια (όπως Αγρίμια κι Αγριμάκια μου κ.ά.).

Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε από τους διοργανωτές του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, η χορωδία του 3ουδημοτικού σχολείου της Νέας Αλικαρνασσού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Corsi Estivi» του «Campus Musicale» που θα γίνει στο Σαλέρνο στις 23 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον διεθνή διαγωνισμό που έγινε στην Καρδίτσα η συμμετοχή της χορωδίας του 3ουδημοτικού σχολείου της Νέας Αλικαρνασσού υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Εγκαίνια του νέου Ιατρείου στη Δημοτική Κοινότητα...

– Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας...

Μανώλης Λιδάκης: Σε μοναστήρι το 40ήμερο μνημόσυνο...

Ο Μανώλης Λιδάκης έφυγε από τη ζωή στις 26...

Ρέθυμνο:Εγκαίνια του νέου Ιατρείου στη Δημοτική Κοινότητα...

– Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας...

Μανώλης Λιδάκης: Σε μοναστήρι το 40ήμερο μνημόσυνο...

Ο Μανώλης Λιδάκης έφυγε από τη ζωή στις 26...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related