Ηράκλειο:Κοινωνικό μήνυμα για το αλκοόλ από φορείς με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

ΘΕΜΑ : “ΕΝΑΣ δεν πίνει, ΟΛΟΙ επιστρέφουν”

Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», η Τροχαία Ηρακλείου και ο σύνδεσμος επαγγελματιών επισιτισμού και διασκέδασης Νομού Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, που θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις κατά την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Την παραμονή των Χριστουγέννων η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εστιατόρια και καφέ – μπαρ στην πόλη του Ηρακλείου, όπου τροχονόμοι – αστυνομικοί και μέλη του συνδέσμου θα ενημερώσουν τους θαμώνες των καταστημάτων σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση, ενθαρρύνοντας τους νεαρούς επισκέπτες να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ξεχωριστό μήνυμα ζωής : «ΕΝΑΣ δεν πίνει, ΟΛΟΙ επιστρέφουν».
Ομοίως παραμονές πρωτοχρονιάς τροχονόμοι – αστυνομικοί και μέλη του συνδέσμου θα ενημερώσουν σχετικά διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.
Και στις δύο παραπάνω δράσεις θα μοιραστούν δώρα και υλικό με χρήσιμες συμβουλές στο αντικείμενο του θέματος.
Για την πρώτη φάση, η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 15:00΄ στα Λιοντάρια, όπου θα γίνουν δηλώσεις από τους εκπροσώπους των φορέων.
Για τη δεύτερη φάση θα σταλεί νεότερη ενημέρωση για το σημείο πραγματοποίησης της δράσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενη η 33χρονη που πέταξε...

Ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είναι έγκυος, αποδίδοντας τις...

Βούτες: Τοποθετήθηκαν νέα ρωγμόμετρα ακριβείας – Σταθερό...

Στις Βούτες βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμης...

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενη η 33χρονη που πέταξε...

Ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είναι έγκυος, αποδίδοντας τις...

Βούτες: Τοποθετήθηκαν νέα ρωγμόμετρα ακριβείας – Σταθερό...

Στις Βούτες βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Final Four 2025, Ολυμπιακός – Μονακό 68-78: Ο Σπανούλης τού έφραξε τον δρόμο

Κακό επιθετικά βράδυ για τον Ολυμπιακό και ήττα 78-68...

Στο Φανάρι Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας Κρήτης για το ζήτημα των Χανίων

Αναμένεται η δρομολόγηση εκλογής νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας μετά την...

ΟΠΕΚΕΠΕ: “Καρατόμηση” του Προέδρου, με απόφαση Τσιάρα

Για "λόγους επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος", όπως ανακοινώθηκε. Τη λήξη της...

Εκατοντάδες Έλληνες χωρίς εισιτήριο στο Άμπου Ντάμπι

Αναγκαστικά θα δουν τα ματς του φάιναλ φορ από...