Ηράκλειο : Γυναίκες έμποροι λαθραίων τσιγάρων

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη δύο Ελληνίδων, ηλικίας 43 και 54 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο υπό ιδιοκτησίας της 43χρονης Ι.Χ.Ε. όχημα, έξω από την οικία της στο Ηράκλειο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα τέσσερα (74) πακέτα τσιγάρων και επτά (07) συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη, καπνικά προϊόντα στερούμενα τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ακολούθησε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία της 43χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατό (100) λαθραία πακέτα τσιγάρων και τριάντα τέσσερις (34) λαθραίες συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη.Κατά την προανάκριση που διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη προμηθεύτηκε τα λαθραία καπνικά από την 54χρονη, στην οικία της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατόπιν διενέργειας νομότυπης κατ΄ οίκον έρευνας, δύο χιλιάδες οχτακόσια πέντε (2.805) λαθραία πακέτα τσιγάρων και εφτακόσιες πέντε (705) λαθραίες συσκευασίες καπνού.

Το σύνολο των ως άνω λαθραίων καπνικών προϊόντων πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Ηρακλείου ΠΗΓΗ eparxies.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Χερσονήσου:Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις...

Συνεχίζονται οι σημειακές παρεμβάσεις και οι έλεγχοι για την...

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Χερσονήσου:Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις...

Συνεχίζονται οι σημειακές παρεμβάσεις και οι έλεγχοι για την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι αρχαίοι Κρήτες «σκότωναν» συμβολικά τους νεκρούς τους

Η συναρπαστική ανακάλυψη διεθνούς ομάδας αρχαιολόγων. Στην Κρήτη, με τα...

Πώς μπορεί η μουσική να μας κάνει πιο υγιείς;

Μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Μαϊάμι έδειξε πως η...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Σάββατο 26 Απριλίου – «Επιμένουν» τα καιρικά φαινόμενα – Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Αύριο, στην Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται...