Ηράκλειο:Επίσκεψη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «ΠΛΑΤΩΝ στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ημερομηνία:

Ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης προς Μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «ΠΛΑΤΩΝ» για τα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), διοργάνωσε τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας ΕΛΜΕΠΑ (https://career.hmu.gr/) σε μία περίοδο κατά την οποία κορυφώνεται το ενδιαφέρον και η αγωνία για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου των Υποψηφίων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023.

Η συνάντηση εργασίας που είχε σαν θέμα: “Οι σπουδές και οι υποδομές του ΕΛΜΕΠΑ”, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Σεμιναρίων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΕΔΟ) στο Ηράκλειο. Κατά τη διάρκεια των εργασιών πραγματοποιήθηκε αρχικά μια σύντομη παρουσίαση του Πανεπιστημίου από τον Πρύτανη Καθηγητή κ. Νικόλαο Κατσαράκη, ενώ ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Θεμάτων, Φοιτητικής Μέριμνας & Δια Βίου Μάθησης, Καθηγητής Φώτιος Μαυροματάκης, οι Κοσμήτορες της Σχολών, οι Πρόεδροι των Τμημάτων συνέβαλαν στη διεξαγωγή της ενδιαφέρουσας συζήτησης που ακολούθησε βασισμένη στις ερωτήσεις και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρύτανης Νικόλαος Κατσαράκης και η κα Μαριάννα Αλογδιανάκη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου, ενημέρωσαν τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων «ΠΛΑΤΩΝ» για τα επικαιροποιημένα Προγράμματα Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών και την έρευνα στο ΕΛΜΕΠΑ, την διασύνδεση με την αγορά εργασίας και τις επιχειρήσεις, τις δράσεις διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου, τις διακρίσεις του ΕΛΜΕΠΑ σε διεθνές επίπεδο, τις υπηρεσίες Φοιτητικής Μέριμνας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι Διευθυντές των Εργαστηρίων αποτέλεσαν τους κύριους συντελεστές για τις επισκέψεις/ξεναγήσεις στις εργαστηριακές υποδομές των Τμημάτων, που ακολούθησαν στο δεύτερο μέρος της συνάντησης εργασίας.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και εξήραν την πρωτοβουλία αυτή, καθώς δόθηκε η δυνατότητα γνωριμίας και αλληλεπίδρασή τους με την ακαδημαϊκή κοινότητα του νεώτερου, σύγχρονου και συνεχώς εξελισσόμενου ΑΕΙ της Κρήτης, της χώρας, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο...

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...

Σήμερα η Ενημερωτική Εκδήλωση στο Επιμελητήριο...

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μέλος του Enterprise Europe Network, σε...

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο...

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...

Σήμερα η Ενημερωτική Εκδήλωση στο Επιμελητήριο...

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μέλος του Enterprise Europe Network, σε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χανίων:Νέα χωροθέτηση λαϊκών αγορών από 01/4/2025 έως και 30/09/2025

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων...

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...

Ρέθυμνο:Συγχαρητήρια στον Ερμή Ζωνιανών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Αθλητικό Όμιλο Επισκοπής

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς Ερμή Ζωνιανών “Ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής συγχαίρει...

Η οργανωμένη φροντιστηριακή εκπαίδευση στην σύγχρονη Ελλάδα: όψεις των εκπαιδευτικών ανισοτήτων

Η φροντιστηριακή εκπαίδευση αποτελεί ένα διαχρονικό δεδομένο το οποίο...