Ηράκλειο:Επίσκεψη του Λ. Αυγενάκη στο Ασήμι

Ημερομηνία:

Ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου, αναδεικνύοντας ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή Κυβέρνηση”

Τους κατοίκους και τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής του Ασημίου συνάντησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, με τους οποίους συνομίλησε για ζητήματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν οι μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης, που σύμφωνα και με τους κατοίκους του Ασημίου συνέβαλαν ώστε η κατάσταση στον αγροτικό τομέα σήμερα είναι πολύ διαφορετική από το 2019.

Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου, αναδεικνύοντας ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή Κυβέρνηση που θα καταφέρει να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές.

ΑΣΗΜΙ

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τις πολλές φυσικές καταστροφές, την πανδημία και την ενεργειακή κρίση, στήριξε με κάθε τρόπο τον πρωτογενή τομέα.
Οι κάτοικοι του Ασημίου, που στηρίζουν τα εισοδήματά τους κυρίως στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση στον αγροτικό τομέα σήμερα είναι πολύ διαφορετική από το 2019.

Καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε περισσότερα από όσα δεσμευτήκαμε:
– Συνολικές ενισχύσεις 240,54 εκατ. € σε 8.859 δικαιούχους στον νομό Ηρακλείου.
– 58,3 εκατ. € έκτακτες ενισχύσεις και αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ για τον νομό Ηρακλείου, τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη κυβερνητική θητεία.
– Μείωση κατά 50% στον φόρο εισοδήματος σε συνεταιρισμούς, ομάδες και οργανώσεις παραγωγών.
– Το μεγαλύτερο πρόγραμμα Νέων Αγροτών – 42.000 ευρώ για κάθε νέο αγρότη.
Και με την υλοποίηση του προγράμματός μας για την επόμενη τετραετία, στοχεύουμε ώστε η ελληνική περιφέρεια να αποκτήσει περισσότερους νέους αγρότες, περισσότερες γεωργικές εκτάσεις, νέα αρδευτικά έργα και νέες τεχνολογίες στην παραγωγική διαδικασία.
Χωρίς ισχυρή περιφέρεια, με σταθερή αγροτική δραστηριότητα, δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική συνοχή.

Ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου, αναδεικνύοντας ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή Κυβέρνηση που θα καταφέρει να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές.
Σταθερά! Μπροστά!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανάσταση: Με κατάνυξη και πλήθος πιστών το...

Από νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εκατοντάδες πιστοί...

Κρήτη: Νεαροί αποζημίωσαν τα καταστήματα για τις...

Η πρωτοβουλία ανήκει σε νέους της Επισκοπής Υλικές ζημιές προκληθούν...

Ανάσταση: Με κατάνυξη και πλήθος πιστών το...

Από νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εκατοντάδες πιστοί...

Κρήτη: Νεαροί αποζημίωσαν τα καταστήματα για τις...

Η πρωτοβουλία ανήκει σε νέους της Επισκοπής Υλικές ζημιές προκληθούν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ζωνιανά Ρεθύμνου: Από το “Χριστός Ανέστη” στον καταιγισμό πυρών

– Σκηνές Βαγδάτης στην Κρήτη και φέτος το Πάσχα Σε...

Επέστρεψε στην Αθήνα η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών (pics)

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επέστρεψε στην Αθήνα μετά...

Κρήτη: Νεαροί αποζημίωσαν τα καταστήματα για τις ζημιές που προκάλεσαν τα βαρελότα την Ανάσταση

Η πρωτοβουλία ανήκει σε νέους της Επισκοπής Υλικές ζημιές προκληθούν...