Ηράκλειο: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον ληστή των φαρμακείων

Ημερομηνία:

Εξιχνιάστηκαν, δύο ληστείες και ακόμη μία κλοπή που διαπράχθηκαν σε φαρμακεία στο Ηράκλειο
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ημεδαπός και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας και της κλοπής

Ο συλληφθείς κατηγορείται επιπλέον για το αδίκημα της υπεξαίρεσης
Αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τα 1000 ευρώ
Επιπλέον αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα από επιχείρηση

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο ληστειών και μίας κλοπής που διαπράχθηκαν σε φαρμακεία στη πόλη του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος και συνελήφθη χθες (21.08.2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο εν λόγω ημεδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από 04.08.2021 έως και την 21.08.2021, διέπραξε τις ληστείες την κλοπή από φαρμακεία και την υπεξαίρεση από επιχείρηση που εργαζόταν αφαιρώντας συνολικά χρήματα και δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε από την συνεχιζόμενη προανάκριση αφού αφαίρεσε από την επιχείρηση που εργαζόταν χρήματα και δίκυκλη μοτοσυκλέτα στη συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστα άτομα είχαν προβεί στην τέλεση της συγκεκριμένης πράξης, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, με σκοπό να ιδιοποιηθεί τα χρήματα από τις εισπράξεις της επιχείρησης και την δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου χθες (21.08.2021) το πρωί, ακολούθησε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και είδη ενδύσεως με τα οποία όπως προέκυψε είχε προβεί στην τέλεση παράνομων ενεργειών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Πνευματικός του Αγίου...

Ένα βιβλίο του Μύρωνα Μ. Ξυλούρη. Ο Μύρων Μ. Ξυλούρης...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Πνευματικός του Αγίου...

Ένα βιβλίο του Μύρωνα Μ. Ξυλούρη. Ο Μύρων Μ. Ξυλούρης...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βασίλης Κικίλιας: Ανακοίνωσε προσλήψεις προσωπικού στο Λιμενικό Σώμα

Σε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού επιβιβάστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις για τον μνημειακό πλάτανο στο Κράσι

Τα αποτελέσματα των ελέγχων αναμένονται στο προσεχές διάστημα, με...

Ποιο είναι το απόλυτο red flag για το διαζύγιο

Αυτό το red flag μπορεί να υποβόσκει για καιρό,...

Διάλεξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Ο Κομμός ως λιμάνι της Εποχής του Σιδήρου

Ομιλητής θα είναι ο James Wright, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας...