Ηράκλειο:Αυτοψία στο σημείο εγκατάστασης των νέων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στη λ. Σοφοκλή Βενιζέλου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό

Ημερομηνία:

Σε αυτοψία στο σημείο εγκατάστασης των νέων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην παραλιακή λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου προχώρησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός συνοδευόμενος από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σισαμάκη το πρωί της Τρίτης 20/2.

Τα νέα προστατευτικά κιγκλιδώματα τοποθετούνται κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου σε όλα τα σημεία που απαιτούνται εκατέρωθεν του δρόμου, από το ύψος του Λιμενικού Περιπτέρου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο στο ύψος της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Κύριος στόχος της εγκατάστασης των νέων ασφαλών και ποιοτικώς αναβαθμισμένων κιγκλιδωμάτων, είναι η άρση της επικινδυνότητας από την φθορά που είχαν υποστεί τα παλιά κιγκλιδώματα.

Κατά την αυτοψία των εργασιών, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος συζήτησαν επίσης πιθανές λύσεις, όπως η ενίσχυση του φωτισμού και η τοποθέτηση οριζόντιας και κάθετης σήμανσης, λύσεις οι οποίες θα βελτιστοποιήσουν την ασφάλεια για τους πεζούς και τους οδηγούς που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Οι εργασίες αντικατάστασης των κιγκλιδωμάτων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αναμένονται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Πνευματικός του Αγίου...

Ένα βιβλίο του Μύρωνα Μ. Ξυλούρη. Ο Μύρων Μ. Ξυλούρης...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Πνευματικός του Αγίου...

Ένα βιβλίο του Μύρωνα Μ. Ξυλούρη. Ο Μύρων Μ. Ξυλούρης...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βασίλης Κικίλιας: Ανακοίνωσε προσλήψεις προσωπικού στο Λιμενικό Σώμα

Σε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού επιβιβάστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις για τον μνημειακό πλάτανο στο Κράσι

Τα αποτελέσματα των ελέγχων αναμένονται στο προσεχές διάστημα, με...

Ποιο είναι το απόλυτο red flag για το διαζύγιο

Αυτό το red flag μπορεί να υποβόσκει για καιρό,...

Διάλεξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Ο Κομμός ως λιμάνι της Εποχής του Σιδήρου

Ομιλητής θα είναι ο James Wright, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας...