Ιεράπετρα: Ελεύθερος ο 51χρονος που κλείδωσε και παρακολουθούσε την σύντροφο του

Ημερομηνία:

Ελεύθερος αφέθηκε ο κατηγορούμενος για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ιεράπετρα.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Νεαπόλεως ο οποίος του άσκησε διώξεις για ενδοοικογενειακή βία, παράνομη κατακράτηση καθώς και παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Έπειτα οδηγήθηκε στον Ανακριτή Νεαπόλεως από όπου μετά την απολογία του αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικό όρο.

Συγκεκριμένα, στον 51χρονο ο όρος να μην πλησιάζει την 40χρονη σύζυγο του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Κλειδωμένη στο σπίτι και υπό παρακολούθηση

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία γυναίκα 40 ετών κατήγγειλε τον 51χρονο σύζυγο της ότι της προκάλεσε μώλωπες στα χέρια, δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, ενώ τοποθέτησε και σύστημα παρακολούθησης για να γνωρίζει κάθε κίνηση της και συνομιλία της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Απριλίου και μία ημέρα αργότερα όταν μπόρεσε να φύγει από το σπίτι πήγε στο Αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

“Είδαμε ένα θαύμα μπροστά στα μάτια μας”:...

Απτή η απόδειξη ότι το πρόγραμμα έχει πετύχει λέει...

Οι αρχαίοι Κρήτες «σκότωναν» συμβολικά τους νεκρούς...

Η συναρπαστική ανακάλυψη διεθνούς ομάδας αρχαιολόγων. Στην Κρήτη, με τα...

“Είδαμε ένα θαύμα μπροστά στα μάτια μας”:...

Απτή η απόδειξη ότι το πρόγραμμα έχει πετύχει λέει...

Οι αρχαίοι Κρήτες «σκότωναν» συμβολικά τους νεκρούς...

Η συναρπαστική ανακάλυψη διεθνούς ομάδας αρχαιολόγων. Στην Κρήτη, με τα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πώς να μη σας ανεβαίνει το σάκχαρο μετά το φαγητό

Η κατανάλωση τροφών που αυξάνουν απότομα τα επίπεδα σακχάρου...

Σπίλοι: Πότε η «αθώα» ελιά στο δέρμα γίνεται θανατηφόρα απειλή

Ενώ οι περισσότεροι σπίλοι είναι καλοήθεις, είναι σημαντικό να...