Hράκλειο:Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές στο Πωλητήριο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης το διάστημα 17 – 30 Οκτωβρίου 2024

Ημερομηνία:

Από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, επωφεληθείτε από εκπτώσεις 10% – 80% σε επιλεγμένες εκδόσεις και αντικείμενα του Πωλητηρίου του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Στο πωλητήριο, που λειτουργεί στην είσοδο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, διατίθεται το σύνολο των βιβλίων που εκδίδονται από την Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών καθώς και πλήθος άλλων που αφορούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης. Παράλληλα, στο πωλητήριο μπορεί κανείς να βρει ποικιλία διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων.

Κεραμικά κοσμήματα, αγγεία και εικόνες, αντίγραφα από τις συλλογές του Μουσείου, χαρτικά είδη, σειρά από γκραβούρες-χάρτες και κάρτες, αναμνηστικά καθώς και παιδικά είδη για τους μικρούς μας φίλους. Σημαντική θέση στο πωλητήριο του ΙΜΚ έχουν οι δημιουργίες νέων σχεδιαστών που εμπνέονται από τα εκθέματα του Μουσείου. Ασήμι, ημιπολύτιμες πέτρες, μετάξι, ξύλο, πηλός είναι κάποια από τα υλικά που θα συνθέσουν ένα όμορφο δώρο για εσάς ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το Πωλητήριο λειτουργεί κατά τις ώρες που είναι ανοικτό το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 – 17:00, έως το τέλος Οκτωβρίου 2024. Σας περιμένουμε για να περιηγηθείτε στις συλλογές μας, να απολαύσετε τον καφέ σας στο βορεινό deck ή τη νότια αυλή μας, και να επιλέξετε ένα ξεχωριστό αντικείμενο του πωλητηρίου μας για να το πάρετε μαζί σας. Με κάθε αγορά, στηρίζετε το επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δράσεις του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανοίγει η πλατεία Ελευθερίας – Ποια τμήματα...

Πού γίνονται εργασίες στη Χανιώπορτα. Το φλέγον ζήτημα με τις...

Συναγερμός στις Αρχές για σοβαρό τροχαίο στο...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον...

Ανοίγει η πλατεία Ελευθερίας – Ποια τμήματα...

Πού γίνονται εργασίες στη Χανιώπορτα. Το φλέγον ζήτημα με τις...

Συναγερμός στις Αρχές για σοβαρό τροχαίο στο...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Αθήνα και στο Ηράκλειο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ Μαρινάκης

Η νησιωτικότητα και η ανάπτυξη της Κρήτης στην ατζέντα του...

Ανοίγει η πλατεία Ελευθερίας – Ποια τμήματα παραδίδονται άμεσα

Πού γίνονται εργασίες στη Χανιώπορτα. Το φλέγον ζήτημα με τις...

Σεμινάριο με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης» από την ΟΑΚ

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες της εκπαίδευσης...

Περιμένουν ραντεβού με τον Υπουργό, οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης

Εν αναμονή και των εξελίξεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ανεξέλεγκτες...