H Aποστολή του Εργοτέλη για Χανιά

Ημερομηνία:

Το απόγευμα της Δευτέρα (23/12 17:00) στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” ο Εργοτέλης ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2019 με την αναμέτρηση κόντρα στα Χανιά.

Ένα ματς με το οποίο “κλείνει” και η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super league 2.

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου οι παίκτες  έδειξαν έτοιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ουσιαστικά μια ενεργοποίηση πριν τον αυριανό αγώνα και σ’ ένα μεγάλο ποσοστό αυτής δόθηκε βάση στις στατικές φάσεις με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά εάν  εάν εξαιρέσουμε τον Γιάννη Κοιλιάρα που συνέχισε την ατομική του εκγύμναση.

Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια αποστολή δεν ανακοινώθηκε. Όλοι οι παίκτες θα συγκεντρωθούν νωρίς το μεσημέρι  στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου όπου θα γίνει video ανάλυση και εν συνεχεία η ομάδα θα γευματίσει στο ξενοδοχείο LΑΤΟ.  Οι “18” που θα κληθούν ν αναμετρηθούν με τα Χανιά θ ανακοινωθούν δυο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Όλοι με τον ΟΦΗ. Μετράμε αντίστροφα για...

– Ο ΟΦΗ στον τελικό και η Κρήτη ετοιμάζεται...

Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των κληρώσεων και των...

O Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη συμμετοχή...

Όλοι με τον ΟΦΗ. Μετράμε αντίστροφα για...

– Ο ΟΦΗ στον τελικό και η Κρήτη ετοιμάζεται...

Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των κληρώσεων και των...

O Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη συμμετοχή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: 66χρονος σώθηκε χάρη σε απινιδωτή του προγράμματος «Ζωή»

Μια ανθρώπινη ζωή σώθηκε στην Τύλισσο Ηρακλείου, χάρη στη...