΄΄Γωνιές Ανακύκλωσης΄΄ σε σχολεία του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Στην παράδοση εξοπλισμού στα σχολεία που συμμετέχουν στο project “RECYCLERS ! ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ «ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ»”, θα προχωρήσει την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Επικοινωνιακό Σχέδιο (Ε.Σ.) για την Ανακύκλωση & Επαναχρησιμοποίηση (ΣΒΑΑ Δήμου Ηρακλείου 2014-2020, χρηματοδότηση ΕΣΠΑ).
Ειδικότερα ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει σε κάθε Γυμνάσιο της περιοχής ΣΒΑΑ τα υλικά για τη δημιουργία «ΓΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», που θα αποτελείται από τρεις (3) κάδους για την ανακύκλωση του χαρτιού, του πλαστικού και του αλουμινίου. Επίσης, θα δοθεί και κατάλληλη σήμανση (roll up) για τη δημιουργία της «ΓΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ».
Οι μαθητές κάθε σχολείου θα συναρμολογήσουν τους χάρτινους κάδους, που θα τους παραχωρηθούν, και θα δημιουργήσουν τη δική τους «ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ». Στη συνέχεια καλούνται να την φωτογραφίσουν και να αποστείλουν ένα κείμενο για την αξία της Ανακύκλωσης.
Οι «ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» θα παρουσιαστούν σε ειδικό έντυπο, video και σε Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ηρακλείου το μήνα Δεκέμβριο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Χειρουργείο για τον 50χρονο – Δεν...

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 50χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε...

Σημεία Συνέντευξης του π. Υπουργού – Βουλευτή...

• Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τους...

Ηράκλειο: Χειρουργείο για τον 50χρονο – Δεν...

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 50χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε...

Σημεία Συνέντευξης του π. Υπουργού – Βουλευτή...

• Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Οι ξεναγοί ζητούν μέτρα τώρα στους αρχαιολογικούς χώρους

Ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, για μια...

Η μοναξιά «χτυπάει κόκκινο» στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους...

ΠΑΓΝΗ – Απόστολος Καραντάνας: Όχι στην κατάχρηση των αξονικών που ενοχοποιούνται για το 5% των καρκίνων

Οι αξονικές τομογραφίες το γνωρίζουμε όλοι, είναι ένα σημαντικό...