Φοροελαφρύνσεις: Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Ημερομηνία:

Το συνολικό σχέδιο της κυβέρνησης για μειώσεις φόρους που θα αφορούν όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες καθώς και για τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανεβαίνει στη ΔΕΘ θα αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο με τους βασικούς του «πυλώνες» να αφορούν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω το ποσοστό της ανεργίας , μείωση φόρων χωρίς ταξικές εμμονές καθώς και η εμπέδωση της ασφάλειας σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας.

Ανάπτυξη για όλους

Το σχέδιο «ανάπτυξη για όλους» περιλαμβάνει πρωτοβουλίες αλλά και το ξεμπλοκάρισμα -μετά από χρόνια αδράνειας- σειράς μεγάλων επενδύσεων οι οποίες θα δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Ο πρωθυπουργός ο οποίος και στο τελευταίο του ταξίδι στην Ολλανδία όπου συναντήθηκε με τον ομόλογό του Μαρκ Ρούτε έριξε ιδιαίτερο βάρος στο γεγονός ότι η Ελλάδα γυρνάει σελίδα σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η χώρα μας έχει αφήσει πίσω την κρίση και μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης .

Ο κ. Μητσοτάκης έχοντας στη «φαρέτρα» του και τις εξελίξεις με την προώθηση και το ξεμπλοκάρισμα τριών μεγάλων επενδύσεων (Ελληνικό, Cosco στο λιμάνι του Πειραιά και Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική) θα μιλήσει για το σχέδιο του που αφορά στην ανάπτυξη το οποίο συνδέεται αλληλένδετα με δύο ακόμη πτυχές. Το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας αλλά και τη μείωση φόρων για επιχειρήσεις.

Ο πρωθυπουργός, θα σταθεί επίσης στις μεγάλες μειώσεις του ΕΝΦΙΑ, οι οποίες έγιναν πράξη ένα χρόνο νωρίτερα από το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Επιπλέον, πέρα από τις μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ, τόσο οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στις 120 δόσεις για τις οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ταμεία, όσο και ο μηχανισμός προστασίας της πρώτης κατοικίας, αποδεικνύουν ότι πρώτη μέριμνα της νέας κυβέρνησης είναι να ωφεληθούν όλοι οι πολίτες από την εφαρμογή της πολιτικής της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πέφτουν δημοσκοπικά βρίσκουνε λεφτά, ψάχνουν απαλλαγή για...

Και ξαφνικά, δίνουν μεζεδάκι από το success story για...

Ομάδα Αλήθειας: Τα νέα αναπάντητα ερωτήματα

Πώς η μέχρι πρότινος άγνωστη εταιρεία Blue Skies φέρεται...

Πέφτουν δημοσκοπικά βρίσκουνε λεφτά, ψάχνουν απαλλαγή για...

Και ξαφνικά, δίνουν μεζεδάκι από το success story για...

Ομάδα Αλήθειας: Τα νέα αναπάντητα ερωτήματα

Πώς η μέχρι πρότινος άγνωστη εταιρεία Blue Skies φέρεται...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

28 Απριλίου 2025:Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

• Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την επαγγελματική ΥΑΕ, αλλά απαιτεί...

Ηράκλειο:Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά

Σύλληψη 3 αλλοδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί...

Ηράκλειο:Προξένησε φθορές σε εννέα οχήματα και αφαίρεσε αντικείμενα αξίας 400 ευρώ

Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή...