Έξαλλη η Φώφη με την «περίεργη» δημοσκόπηση για το ΚΙΝΑΛ

Ημερομηνία:

Έξαλλη εμφανίζεται η Φώφη Γεννηματά με την αιφνιδιαστική δημοσκόπηση που κυκλοφόρησε στην διαδικτυακή εφημερίδα Political και αφορούσε την ηγεσία και διαδοχή στο ΚΙΝΑΛ.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη θεωρείται ότι πρόκειται για δάκτυλο Μαξίμου, σε συνεργασία με την δεξιά πτέρυγα του ΚΙΝΑΛ, εξού και προέκυψε ως ηγέτης του ΚΙΝΑΛ ο «αξιαγάπητος» στο Μαξίμου ….. Ανδρέας Λοβέρδος.

Το μήνυμα ελήφθη. Δηλώνει εξέχων στέλεχος του κόμματος:

Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει να επιβάλλει στο κόμμα ηγεσία της αρεσκείας της και στη συνέχεια να απορροφήσει εξ΄ολοκλήρου το ΚΙΝΑΛ, όπως η Νέα Δημκρατία απορρόφησε κάποτε το Κόμμα Φιλελευθέρων(Κωνσταντίνο Μητσοτάκη-Παύλο Βαρδινογιάννη).

Πέριξ της Φώφης θεωρούν ότι πρόκειται για καθαρή προσπάθεια εμβολισμού του κόμματος και μετατροπής του σε απόλυτο δορυφόρο της Νέας Δημοκρατίας, αν και όποτε χρειάστηκε η Φώφη στάθηκε στο πλευρό του Κυριάκου, χωρίς κανένα εμπόδιο.

Από πλευράς κεντρικού επιτελείου στο ΚΙΝΑΛ διέρρευσε το παρακάτω σχόλιο:

«Ο καθένας και οι προτεραιότητές του. Κάποιοι με μεθοδεύσεις έχουν στόχο να πληγεί η παράταξη, να ανακοπεί η δημιουργική πορεία της. Ματαιοπονούν. Δεν θα το επιτρέψουμε. Συνεχίζουμε αταλάντευτα».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αυτό το ρήγμα δεν θα μπαζωθεί

Το ρήγμα στην κοινωνία και στον τρόπο που αντιμετωπίζει...

Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα της...

Τα θερμόμετρα το Σάββατο αναμένεται να δείξουν τις χαμηλότερες...

Αυτό το ρήγμα δεν θα μπαζωθεί

Το ρήγμα στην κοινωνία και στον τρόπο που αντιμετωπίζει...

Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα της...

Τα θερμόμετρα το Σάββατο αναμένεται να δείξουν τις χαμηλότερες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...