EURECA-PRO @ TUC: Νέα Τοπική Ιστοσελίδα και Έναρξη Σειράς Podcast

Ημερομηνία:

Όλες οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες που διοργανώνονται από το EURECA-PRO, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή, είναι πλέον προσβάσιμες μέσω μιας νέας ιστοσελίδας που φιλοξενείται τοπικά στον ιστότοπο του Πολυτεχνείου Κρήτης (TUC), το οποίο είναι ένα από τα εννέα πανεπιστήμια-εταίρους του EURECA-PRO
www.eurecapro.tuc.gr

Σε αυτόν τον νέο ιστότοπο (microsite) μπορείτε να βρείτε (στην Αγγλική γλώσσα) πληροφορίες για το EURECA-PRO, ανοιχτές προσκλήσεις για προγράμματα κινητικότητας και ερευνητικών υποτροφιών, ανακοινώσεις για διαλέξεις, σεμινάρια, προγράμματα σπουδών και θερινά σχολεία, τρέχουσες ειδήσεις, αλλά κυρίως όλες τις EURECA-PRO δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται τοπικά στο Πολυτεχνείο Κρήτης ή διοργανώνονται από το Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από προηγούμενες εκδηλώσεις EURECA-PRO στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Επιπλέον, ο νέος ιστότοπος παρέχει πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια μιας νέας σειράς podcast, με τίτλο “TUC’s EURECA-PRO Podcast”, που στοχεύει να αναδείξει το πολύπλευρο ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο, που πραγματοποιείται στο EURECA-PRO:
http://www.eurecapro.tuc.gr/en/podcasts

Κάθε επεισόδιο της σειράς podcast είναι εξ ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα, καθώς απευθύνεται στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα του EURECA-PRO. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις, συζητήσεις και παρουσιάσεις από φοιτητές, καθώς και από κορυφαίους καθηγητές και ερευνητές από τα πανεπιστήμια-εταίρους του EURECA-PRO. Την επιμέλεια και παραγωγή των επεισοδίων έχει η Δρ. Μαρία Παπαδομανωλάκη (Συντονίστρια Κινητικότητας και Προβολής της Ομάδας EURECA-PRO TUC) σε συνεργασία με φοιτητές, καθηγητές και την ευρύτερη κοινότητα του EURECA-PRO.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Σωτήρης Φανουργιάκης, επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Φυσικοχημείας και Χημικών Διεργασιών (PCCP Lab) της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, παίρνει συνέντευξη από τον Δρ. Δημήτριο Μεϊμάρογλου, Αναπληρωτή Καθηγητή στο ENSIC (Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης, Γαλλία) για το πώς η Χημική Μηχανική μπορεί να συνδυαστεί με τα συνεχώς εξελισσόμενα πεδία της Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης. Ακούστε το!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι ελιές, το λάδι και τα άλλα...

Από τους κλάδους τροφίμων, υλικών κατασκευών και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού...

Ηχοπερίπατος στο γεωπάρκο της Σητείας: Μια διαφορετική...

Στην καρδιά της ανατολικής Κρήτης, ανάμεσα στον Χαντρά και...

Οι ελιές, το λάδι και τα άλλα...

Από τους κλάδους τροφίμων, υλικών κατασκευών και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού...

Ηχοπερίπατος στο γεωπάρκο της Σητείας: Μια διαφορετική...

Στην καρδιά της ανατολικής Κρήτης, ανάμεσα στον Χαντρά και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κένυα: Μια 14χρονη σκοτώθηκε από λιοντάρι

Ένα λιοντάρι επιτέθηκε και σκότωσε 14χρονη στην Κένυα -...

Βατικανό: Φανερά καταβεβλημένος ο Πάπας – Η σύντομη εμφάνιση

«Είμαι στο πλευρό των χριστιανών που υποφέρουν, στην Παλαιστίνη...

Ντόναλντ Τραμπ: Χιλιάδες στους δρόμους – «Δεν υπάρχει βασιλιάς»

Στους δρόμους οι Αμερικανοί για να εκφράσουν την αγανάκτησή...

Οι ελιές, το λάδι και τα άλλα 21 ελληνικά προϊόντα που «τρέμουν» τους δασμούς

Από τους κλάδους τροφίμων, υλικών κατασκευών και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού...