Με επιτυχία η δράση του Δήμου Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Ημερομηνία:

Γέμισε γέλιο και χαρά το Γήπεδο της Σούδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική Ακαδημία Σούδας εν όψει της παγκόσμιας ημέρας για το σύνδρομο Down, σήμερα 21 Μαρτίου 2025.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και πρασίνου και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Σούδας, Μιχάλης Τσουπάκης και ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα ΑμεΑ του Δήμου Χανίων, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ωφελούμενοι από σωματεία και συλλόγους ΑμεΑ του Δήμου μας καθώς και οι φροντιστές τους.

Οι σύλλογοι και οι φορείς που συμμετείχαν, ήταν μεταξύ άλλων το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΠΑΜΕΑ, το ΚΔΑΠΑΜΕΑ του Δήμου Χανίων, η ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, και το ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Οι ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πληθώρα φυσικών δραστηριοτήτων και ασκήσεων, που επιμελήθηκαν οι προπονητές της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Σούδας γεμίζοντας κυριολεκτικά το Γήπεδο της Σούδας με άθληση, γέλιο και χαρά.
“Για μια μέρα χαράς” έκανε λόγο η κα Ζερβουδάκη τονίζοντας πως η «δράση είχε ως στόχο αφενός την προβολή της Παγκόσμιας Ημέρας του Συνδρόμου Down και αφετέρου τη διάδοσης του μηνύματος ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε μια ζωή χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κατασχέθηκαν 6.000 προϊόντα «μαϊμού» σε περιοχή του...

Εντοπίστηκε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων σε περιοχή της Κρήτης, με...

Λάμπουν” τα Χανιά: Πώς τα κατάφεραν να...

Μικρά ηλεκτροκίνητα οχήματα κινούνται αθόρυβα στην παλιά πόλη και...

Κατασχέθηκαν 6.000 προϊόντα «μαϊμού» σε περιοχή του...

Εντοπίστηκε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων σε περιοχή της Κρήτης, με...

Λάμπουν” τα Χανιά: Πώς τα κατάφεραν να...

Μικρά ηλεκτροκίνητα οχήματα κινούνται αθόρυβα στην παλιά πόλη και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Τεστ που γίνεται στο σπίτι ενέκρινε ο FDA

Σημαντική εξέλιξη για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας,...

Γιατί οι άνθρωποι το 1960 ήταν πιο αδύνατοι: Τι λέει διατροφολόγος για τις συνήθειες μας

Οι διατροφικές συνήθειες και η καθημερινότητα αποτελούν βασικούς παράγοντες...

Κατασχέθηκαν 6.000 προϊόντα «μαϊμού» σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου – Συνελήφθη ο υπεύθυνος καταστήματος

Εντοπίστηκε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων σε περιοχή της Κρήτης, με...

Ελληνικό: Και τέταρτη ηλικιωμένη νεκρή κοντά στη Βουλγάρα οικιακή βοηθό – Μένει στο σπίτι της σήμερα

Σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης με κεντρικό πρόσωπο την Βουλγάρα...