Επιστήμονες βρήκαν τι κάνει έναν άνδρα ελκυστικό -Ούτε κορμί φέτες, ούτε στιλ αλλά…

Ημερομηνία:

Μία έρευνα του Πανεπιστημίου Στιρλινγκ της Σκωτίας βρήκε ποιο πράγμα είναι πιο ελκυστικό στους άνδρες, σύμφωνα με το αντίθετο φύλο.

Και όχι, δεν είναι ούτε το καλογυμνασμένο σώμα, ούτε το προσεγμένο κούρεμα, ούτε το «προχωρημένο» στιλ.

Συγκεκριμένα, ερευνητές του Πανεπιστημίου ζήτησαν από την μία, 130 άνδρες και γυναίκες να βαθμολογήσουν το πόσο ελκυστικό βρίσκουν άντρες από φωτογραφίες και από την άλλη μια ξεχωριστή ομάδα των 239 ανδρών και γυναικών, για να αξιολογήσουν την εξωτερική εμφάνιση 40 ατόμων του αντίθετου φύλου αντίστοιχα. Αυτό, λοιπόν, που διαπιστώθηκε ήταν κάπως περίεργο.

Από την μία πλευρά, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στις μυρωδιές και ως εκ τούτου αντιλαμβάνονται με μιας όταν οι άντρες φοράνε κάποιο άρωμα.
Από την άλλη, οι άνδρες βρίσκουν τις γυναίκες πιο σέξι όταν φορούν αποσμητικό. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως οι γυναίκες στο δεύτερο πείραμα, δεν αξιολόγησαν τόσο την εμφάνισή των ανδρών, όσο το πόσο καθαροί και φρεσκομυριστοί ήταν.

Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι πως δεν μετράνε μόνο τα στιβαρά χέρια και οι γυμνασμένοι κοιλιακοί ενός άνδρα, καθώς οι γυναίκες «εγείρονται» από το ποιοτικό ανδρικό άρωμα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα πέντε δευτερόλεπτα που μπορούν να σώσουν...

Μια σχέση για να λειτουργήσει δεν είναι εύκολο. Ωστόσο,...

Έξι σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση...

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν μια σχέση,...

Τα πέντε δευτερόλεπτα που μπορούν να σώσουν...

Μια σχέση για να λειτουργήσει δεν είναι εύκολο. Ωστόσο,...

Έξι σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση...

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν μια σχέση,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...