Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου “Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου” με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων, που αφορούν τη συνεργασία σε ζητήματα αθλητισμού και την υποστήριξη των δράσεων του Σωματείου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Βασίλης Θεοδωρής, ο Αντιπρόεδρος, κ. Στέλιος Παπαδοσιφάκης, και η Ταμίας, κα Ιωάννα Δρουδάκη.
Οι εκπρόσωποι της “Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου” παρουσίασαν στην Αντιπεριφερειάρχη το έργο και τις πρωτοβουλίες του Σωματείου, αναδεικνύοντας τη σημασία της ενίσχυσης του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα μεταξύ των νέων.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξετάστηκαν τρόποι ενίσχυσης των αθλητικών δράσεων της Ακαδημίας, τόσο μέσω υποστηρικτικών ενεργειών της Περιφέρειας Κρήτης όσο και μέσω πιθανών συνεργασιών σε μελλοντικά προγράμματα αθλητισμού. Η κα Λιονή εξέφρασε την εκτίμησή της για τη δράση του Σωματείου και τόνισε τη σημασία της στήριξης των τοπικών αθλητικών φορέων για την προώθηση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.