Επικηρύχθηκαν με 100.000 ευρώ οι δράστες του προπηλακισμού του πρύτανη

Ημερομηνία:

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή 100.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες για τον προπηλακισμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Μπουραντώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Σακελλαροπούλου: Η επίθεση στον Πρύτανη προσβάλλει βάναυσα κάθε δημοκρατικό πολίτη

Τον αποτροπιασμό της εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την επίθεση στον πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη τονίζοντας ότι «η επίθεση στον πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη προσβάλλει βάναυσα την ακαδημαϊκή κοινότητα και κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Παράλληλα, προσθέτει, αναφορικά με την άθλια φωτογραφία από την επίθεση που αναρτήθηκε, ότι «η διαπόμπευσή του είναι μορφή ολοκληρωτισμού και ντροπή για τη χώρα μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Ελλάδα με Προεδρικό Διάταγμα ανακηρύσσει ΑΟΖ...

Το Προεδρικό Διάταγμα λαμβάνει υπόψη τη συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων...

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα...

Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ Υποχρεωτική...

Η Ελλάδα με Προεδρικό Διάταγμα ανακηρύσσει ΑΟΖ...

Το Προεδρικό Διάταγμα λαμβάνει υπόψη τη συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων...

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα...

Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ Υποχρεωτική...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρώτη τέλεση της Ακολουθίας του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή,...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για την...

Στο Παζάρι των Βουκωλιών η Ντόρα Μπακογιάννη

Και φέτος Μεγάλη Παρασκευή βρεθήκαμε στην παραδοσιακή μας συνάντηση στο...

Ρέθυμνο:Άρθρο ανώνυμου πολίτη για την Αγιά Γαλήνη

Ως πότε πια Ως πότε πια θα σιωπούμε, ως πότε...