Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ο «Φοίβος» φέρνει καταιγίδες και χαλάζι

Ημερομηνία:

Βροχοπτώσεις, που θα επηρεάσουν όλη τη χώρα, αναμένονται την Παρασκευή και το Σάββατο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, όπως περιγράφεται σε σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ΕΜΥ, στο έκτακτο δελτίο επισημαίνεται ότι θα σημειωθούν την Παρασκευή ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις από τις πρωινές ώρες στην δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και γρήγορα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και από το μεσημέρι θα επεκταθούν στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

Το Σάββατο τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Αναλυτικά το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν αύριο Παρασκευή (25-01-2019) από τις πρωινές ώρες στη δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και γρήγορα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και από το μεσημέρι θα επεκταθούν στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

Το Σάββατο (26-01-2019) τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, θα σημειωθούν την Παρασκευή (25-01-2019) στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας.

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι, που η ένταση τους θα φτάνει τα 8 και στο Αιγαίο την Παρασκευή (25-01-2019) τοπικά τα 9 μποφόρ.

https://youtu.be/bqHmklbwcE0

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...