Εκλογές ΕΛΜΕ Ηρακλείου:Για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024

Ημερομηνία:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

για την ανάδειξη νέου Διοικητικού & Εποπτικού Συμβουλίου

την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού & Εποπτικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν την Πέμπτη στο 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου στη Λ. Δημοκρατίας 12. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 12:00μ.μ. και θα διαρκέσει έως τις 8:00μ.μ.

Σας ενημερώνουμε ότι η επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024 στις 6:00μ.μ. στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου στη οδό Κονδυλάκη 32.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν οι μόνιμοι καθώς και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. Η συνδικαλιστική συνδρομή των μόνιμων εκπαιδευτικών που μισθοδοτούνται από τη ΔΙΔΕ Ηρακλείου παρακρατείται από την τακτική τους μισθοδοσία. Επίσης δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν και οι αποσπασμένοι συνάδελφοι από άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Ηρακλείου, αφού καταβάλουν πρώτα το ποσό των 25 ευρώ ως συνδρομή στο σωματείο την ημέρα των εκλογών. Τέλος, όσοι αναπληρωτές δεν έχουν εγγραφεί στο σωματείο μπορούν να εγγραφούν καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ, την ημέρα των εκλογών.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) καθότι δεν ανήκουν συνδικαλιστικά στην ΕΛΜΕ αλλά στο ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης.

Για όσους συναδέλφους διαμένουν μόνιμα στην επαρχία και ψηφίσουν στις εκλογές θα καταβληθεί από την ΕΛΜΕ το αντίτιμο του κόστους μεταφοράς τους από και προς τον τόπο κατοικία τους.

Ταυτόχρονα κατά την διάρκεια διεξαγωγής των εκλογών θα διατίθενται στα μέλη μας οι νέες κάρτες της ΟΛΜΕ για το έτος 2024 – 2025 (απαραίτητη φωτογραφία). Μην ξεχάσετε να την αναζητήσετε!

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες όλων των σχολείων της πόλης και της επαρχίας να διευκολύνουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο, τη συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία που ξεκινά στις 12:00μ.μ.

Παραθέτουμε συνημμένα τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων που συμμετέχουν στις εκλογές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με...

ΒΟΑΚ, αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», Θεατρικός Σταθμός, φράγμα Λαδούκου, εκτάσεις...

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο...

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με...

ΒΟΑΚ, αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», Θεατρικός Σταθμός, φράγμα Λαδούκου, εκτάσεις...

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο...

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη

ΒΟΑΚ, αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», Θεατρικός Σταθμός, φράγμα Λαδούκου, εκτάσεις...

Εντυπωσίασε η Κρητική κουζίνα στους χώρους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) στη Βιέννη

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, σε...

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη για αύριο Τρίτη 1 Απριλίου 2025

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Συνάντηση για την Κλιματική αλλαγή στην Κρήτη

του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Αναστασάκη με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος...