Εισηγητής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο Χάρης Μαμουλάκης

Ημερομηνία:

Σε ένα ακόμη νομοσχέδιο, αυτή τη φορά του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ορίστηκε ως Εισηγητής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Πρόκειται για το νομοσχέδιο με τίτλο «Διεθνής Εμπορική Διαιτησία – Ρυθμίσεις για τη λειτουργία του Ελεγκτικού Συνεδρίου και λοιπές επείγουσες διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης» που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.
Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, επανακαθορίζεται το νομικό πλαίσιο που διέπει τον θεσμό της διεθνούς εμπορικής διαιτησίας, τροποποιούνται διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με τη λειτουργία του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ρυθμίζονται λοιπά θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Τέτοια είναι η τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Δικαστικών Επιμελητών, η παροχή της δυνατότητας σε δικηγόρους που ασκούν καθήκοντα νομικών παραστατών στο πλαίσιο του θεσμού της διαμεσολάβησης να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια, ο ορισμός των αποδοχών του Προέδρου και των Συμβούλων της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ), στο ύψος των αποδοχών του Προέδρου και των μελών του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) αντίστοιχα, κ.α.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπερτυχερός κέρδισε ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ...

 Η αγορά κατοικίας αποτελεί για τους περισσότερους στόχο ζωής....

Πρωταθλήτρια στη μακροχρόνια ανεργία η Ελλάδα

Η μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα είναι σταθερά η υψηλότερη...

Υπερτυχερός κέρδισε ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ...

 Η αγορά κατοικίας αποτελεί για τους περισσότερους στόχο ζωής....

Πρωταθλήτρια στη μακροχρόνια ανεργία η Ελλάδα

Η μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα είναι σταθερά η υψηλότερη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διοικητικό Συμβούλιο Επιμελητηρίου Ηρακλείου : Ψήφισμα για την κατάπαυση του πυρός και την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, παρακολουθώντας με βαθιά...

Εορτολόγιο 28 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 28 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.Πρόδρομος στην Αθήνα

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο Σεβασμιώτατος...