Δωρεάν rapid tests στον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει ότι, ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων, την Τετάρτη 30-12-2020 θα πραγματοποιήσουν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) covid-19 στο Δημαρχείο στην ΠΕΟ , στο Γεράνι, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι έλεγχοι θα είναι δωρεάν για όλους, θα γίνονται μέσα από αυτοκίνητο και θα διεξαχθούν έμπροσθεν του Δημαρχείου στο Γεράνι, από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.

Οι πολίτες πρέπει να προσέρχoνται αποκλειστικά με αυτοκίνητο (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία, ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Για την ομαλή διεξαγωγή των τεστ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Η δράση αυτή συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Πλατανιά και με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Προγραμματική σύμβαση του Δήμου Χανίων με το...

Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ακόμα ανοιχτού, δημόσιου...

Δήμος Χανίων:Εορτασμός Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Πασακάκι

Η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών σε συνεργασία με το Εργατικό...

Προγραμματική σύμβαση του Δήμου Χανίων με το...

Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ακόμα ανοιχτού, δημόσιου...

Δήμος Χανίων:Εορτασμός Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Πασακάκι

Η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών σε συνεργασία με το Εργατικό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Σύσταση εκκένωσης κατοικιών στις Βούτες – «Θα γίνει η κήρυξη έκτακτης ανάγκης»

Στις Βούτες βρίσκεται ο Ευθύμης Λέκκας για να αξιολογήσει...

Ηράκλειο : Άμεση παρέμβαση της Ελένης Βατσινά για τις Βούτες

Τα γεγονότα προκάλεσαν την κοινοβουλευτική παρέμβαση της βουλευτή Ηρακλείου Ερώτηση...