Δήμος Σφακίων:Χρηματοδότηση για το λιμάνι της Χώρας Σφακίων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Σφακίων έλαβε χρηματοδότηση 1.500.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να προβεί στη διενέργεια ανοικτής διαδικασίας δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή έργων προστασίας βραχοπτώσεων στο Λιμένα Χώρας Σφακίων».

Το έργο θα αναλάβει με πλήρεις αρμοδιότητες ο ΟΑΚ.
Πρόκειται για ένα έργο αναγκαίο για την περιοχή των Σφακίων, έπειτα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του Φεβρουαρίου του 2019, εξαιτίας των οποίων εκδηλώθηκαν αστάθειες και σημαντικές καταπτώσεις βράχων από τα πρανή του λόφου ανάντη του Λιμένα της Χώρας Σφακίων. Ο λιμένας της Χώρας Σφακίων έχει μεγάλη εμπορική και τουριστική σημασία για την περιοχή και οι εργασίες αποκατάστασης θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια και λειτουργικότητα τόσο της παραλιακής οδού όσο και της προβλήτας του Λιμένα της Χώρας Σφακίων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για την έγκριση της χρηματοδότησης του έργου,τον τέως Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη,ο οποίος απο το ξεκίνημα των διαδικασιών για την έγκριση της μελέτης στάθηκε δίπλα μας και συνέβαλε σημαντικά, όπως επίσης και τον Βουλευτή Χανίων και συντοπίτη μας κ. Μανούσο Βολουδάκη, με τις ενέργειες του οποίου κατέστη αυτό δυνατό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου...

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...

Στη Κρήτη ο νέος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ...

Έξυσε και… έγινε εκατομμυριούχος! Ο λόγος για έναν Χανιώτη...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου...

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...

Στη Κρήτη ο νέος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ...

Έξυσε και… έγινε εκατομμυριούχος! Ο λόγος για έναν Χανιώτη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΚΑΠ: Προ των πυλών η αναθεώρηση – Το νέο πακέτο μέτρων

Πότε αναμένονται οι αποφάσεις της Κομισιόν για τη νέα...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...

Δευτέρα της Λαμπρής στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 21 Απριλίου...

H Eορτή των Αγίων Ραφαήλ,Νικολάου και Ειρήνης στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ...