Δήμος Πλατανιά:Τοποθέτηση Ναυαγοσωστών στους 18 Πύργους και παράλληλη τοποθέτηση 6 μηχανισμών κολύμβησης για ΑμεΑ.

Ημερομηνία:

“Τοποθέτηση Ναυαγοσωστών στους 18 Πύργους, του Δήμου Πλατανιά και παράλληλη τοποθέτηση 6 μηχανισμών κολύμβησης για ΑμεΑ.”

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει ότι, τοποθετήθηκαν ήδη ναυαγοσώστες στους 18 πύργους του Δήμου Πλατανιά, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν και 6 μηχανισμοί κολύμβησης για ΑμεΑ, σε ισάριθμα σημεία του παραλιακού μετώπου (2 στον Πλατανιά, 1 στον Πύργο Ψηλονέρου, 1 στον Μάλεμε , 1 στο Γεράνι και 1 στο Κολυμβάρι).

O Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, δήλωσε ότι” … παρά το πολύ υψηλό κόστος που επιβαρύνθηκε ο Δήμος Πλατανιά, κατάφερε για μια ακόμα φορά με την έναρξη της ναυαγοσωστικής περιόδου, το σύνολο των Πύργων να είναι πλήρως στελεχωμένοι, καθώς και να υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός…”

Παράλληλα ο Δήμος Πλατανιά αύξησε τις θέσεις με τον ανάλογο εξοπλισμό, για άτομα με κινητικά προβλήματα ( ατόμων με αναπηρία και ατόμων με κινητικές δυσκολίες) για να μπορούν να εξυπηρετούνται και τα άτομα αυτά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου –...

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου –...

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Οι ξεναγοί ζητούν μέτρα τώρα στους αρχαιολογικούς χώρους

Ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, για μια...

Η μοναξιά «χτυπάει κόκκινο» στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους...

ΠΑΓΝΗ – Απόστολος Καραντάνας: Όχι στην κατάχρηση των αξονικών που ενοχοποιούνται για το 5% των καρκίνων

Οι αξονικές τομογραφίες το γνωρίζουμε όλοι, είναι ένα σημαντικό...