“ Πρόσκληση στο 3ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού
& Εμπειριών, 16-18 Μαΐου 2025, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων”.
Στις 16-18 Μαΐου 2025 πραγματοποιείται στην Πλατεία Κατεχάκη στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων το 3ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού που διοργανώνεται από το Δήμο Χανίων, με τη συμμετοχή επαγγελματιών του Εναλλακτικού τουρισμού και άλλων φορέων, όπου ο Δήμος Πλατανιά θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Πλατανιά καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες των οποίων οι δραστηριότητες σχετίζονται με πάσης μορφής ειδικές-εναλλακτικές μορφές τουρισμού και εμπειριών να συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου προκειμένου να προβάλουν τις δραστηριότητες τους. Η φυσική παρουσία τους είναι προαιρετική. Η προβολή της επιχείρησης τους θα γίνει με την χρήση οπτικοακουστικού και έντυπου υλικού.
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων θα είναι δωρεάν.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Πλατανιά στο τηλ. 2821341050 και στο mail: imarinakis@platanias.gr έως την Παρασκευή 9 Μαίου 2025.