Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Βούληση και σοβαρή χρηματοδότηση για να μπει τέλος στην αιμοτοχυσία

Ημερομηνία:

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο που είχε σαν τραγική συνέπεια το χαμό δύο συνδημοτών μας, έρχεται να επιβεβαιώσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο την ανάγκη για τη βελτίωση του οδικού άξονα Ηράκλειο-Βιάννος.

Δυο συνάνθρωποι μας για τους οποίους σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους τους, για αυτή την απώλεια.

Ένα θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τη στιγμή που στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα θανατηφόρα τροχαία, καταδεικνύοντας την ανάγκη να μπει σε τροχιά υλοποίησης, ως ένα έργο πρώτης προτεραιότητας, για την αναβάθμιση του, με παρεμβάσεις που θα έχουν ως γνώμονα την οδική ασφάλεια.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη βασική οδική αρτηρία, παρουσιάζει διαχρονικά, πολλά προβλήματα, τη στιγμή που η κυκλοφορία των οχημάτων παρουσιάζει χρόνο με το χρόνο αυξητική τάση, χωρίς να υπάρχουν ούτε κατ’ ελάχιστο οι βασικές υποδομές, όπως για παράδειγμα διαχωριστικό στηθαίο, κόμβοι και επαρκής φωτισμός της.

Ενόψει δε και της δημιουργίας του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, η αναβάθμιση του άξονα Ηράκλειο – Αρκαλοχώρι- Βιάννος είναι επιβεβλημένη, με την κεντρική πολιτική ηγεσία να οφείλει να προχωρήσει επιτέλους στη χρηματοδότηση και στην ανάθεση ενός σοβαρού έργου βελτίωσης της κατάστασης του συγκεκριμένου οδικού άξονα του Νομού Ηρακλείου.
Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, με συνεχείς παρεμβάσεις του, έχει ζητήσει να γίνουν τα αυτονόητα, με στόχο την αναβάθμιση της ασφάλειας των πολιτών, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην αιματοχυσία.

Mάλιστα, το θέμα αυτό θα τεθεί στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.
«Απαιτείται βούληση και σοβαρή χρηματοδότηση για την υλοποίηση ενός έργου εκσυγχρονισμού, που θα διασφαλίζει τη βατότητα, αλλά και την οδική ασφάλεια του συγκεκριμένου οδικού άξονα του Νομού Ηρακλείου», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σκηνές τρόμου στο Ηράκλειο: Γυμνός άνδρας με...

Όταν τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι είχε αίματα...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα...

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Σκηνές τρόμου στο Ηράκλειο: Γυμνός άνδρας με...

Όταν τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι είχε αίματα...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα...

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη χώρα – Κατεβάζουν ρολά τα πάντα

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...