Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ημερίδα με θέμα την οδική ασφάλεια και τη βιώσιμη κινητικότητα

Ημερομηνία:

Ημερίδα με θέμα την οδική ασφάλεια & τη βιώσιμη κινητικότητα από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας: την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στο πλαίσιο συμμετοχής του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021» διοργανώνει, και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Αρκαλοχωρίου, ημερίδα με θέμα: «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Την γνωρίζω; Την εφαρμόζω;»
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κ.κ. Γιάννης Λιονάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ και Mαρία Σίτη, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός, Συγκοινωνιολόγος, MSc. Πολεοδόμος – Ερευνήτρια Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας ΕΜΠ. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των καινοτόμων δράσεων του ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου «Πρότυπος Αυτόνομος Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων με χρήση Α.Π.Ε.» και «Αυτόνομος Σταθμός Α’ Βοηθειών με Ενσωματωμένο Φωτοβολταϊκό Σύστημα» από τον κ. Εμμανουήλ Καγιαμπάκη, Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου.

Κάλεσμα συμμετοχής στην ημερίδα αλλά και στις υπόλοιπες δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» απευθύνει ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης ο οποίος επισημαίνει ότι «ο Δήμος Μινώα συμμετέχει για πρώτη φορά στον εν λόγω ευρωπαϊκό θεσμό και αναδεικνύει με τις δράσεις που οργανώνει τη σημασία προαγωγής βιώσιμων προτύπων κινητικότητας συνάμα με την ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα όπως η οδική ασφάλεια, η χρήση εναλλακτικών μέσων κυκλοφορίας, κ.α.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Χερσονήσου:Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις...

Συνεχίζονται οι σημειακές παρεμβάσεις και οι έλεγχοι για την...

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Χερσονήσου:Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις...

Συνεχίζονται οι σημειακές παρεμβάσεις και οι έλεγχοι για την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 26 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται...

Πώς να μη σας ανεβαίνει το σάκχαρο μετά το φαγητό

Η κατανάλωση τροφών που αυξάνουν απότομα τα επίπεδα σακχάρου...

Σπίλοι: Πότε η «αθώα» ελιά στο δέρμα γίνεται θανατηφόρα απειλή

Ενώ οι περισσότεροι σπίλοι είναι καλοήθεις, είναι σημαντικό να...