Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Ευχές για καλύτερες ημέρες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους διαμένοντες στους οικισμούς προσωρινής διαβίωσης σεισμοπλήκτων

Ημερομηνία:

Με την ευχή αυτή η χρονιά που ανέτειλε να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2025, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους διαμένοντες στους οικισμούς προσωρινής διαβίωσης σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Παπαδόπουλος, Όλγα Δραμουντάνη, Καλλιόπη Αποστολογιωργάκη, Στέφανος Ψυλλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κουτσαντωνάκης και Γιάννης Συμιανάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου Γιώργος Μαλεδάκης, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων “Η ΕΛΠΙΔΑ” Κώστας Γκαντάτσιος, παρουσία του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Φραγκίσκου Παρασύρη, βρέθηκαν δίπλα τους, συνομίλησαν μαζί τους, αντάλλαξαν ευχές για υγεία και καλύτερες μέρες, Επίσης μοιράστηκαν δώρα τα οποία σκόρπισαν χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών ενώ η χορωδία Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, είπε τα Κάλαντα, συνοδεία μουσικών οργάνων.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκλαοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου υπογράμμισε: «Δυστυχώς για μία ακόμη χρονιά οι άνθρωποι αυτοί υποδέχτηκαν το νέο έτος στους οικισμούς προσωρινής διαβίωσης καθώς τα αρμόδια Υπουργεία δεν έχουν επιταχύνει τις διαδικασίες ώστε να επισκευαστούν γρήγορα τα σπίτια τους. Ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε ότι όλοι οι συνάνθρωποι μας αξίζουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το στόχο. Εύχομαι σε όλους σύντομα να βρίσκονται στα σπίτια τους, να έχουν υγεία, αισιοδοξία και δύναμη υπερβάσεως των δυσκολιών και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Πώς να προσβάλλεις έναν Κρητικό»: Οι Ηρακλειώτες...

Ποιά είναι τα κυρίαρχα στερεότυπα για τους Κρητικούς; “How to...

Δήμος Ηρακλείου:Αποκατάσταση ζημιάς από τη ΔΕΥΑΗ ...

Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στο κέντρο της πόλης...

«Πώς να προσβάλλεις έναν Κρητικό»: Οι Ηρακλειώτες...

Ποιά είναι τα κυρίαρχα στερεότυπα για τους Κρητικούς; “How to...

Δήμος Ηρακλείου:Αποκατάσταση ζημιάς από τη ΔΕΥΑΗ ...

Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στο κέντρο της πόλης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεσολόγγι: Διασώθηκε μεγάλη θαλάσσια χελώνα με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι

Μια ακόμα σημαντική διάσωση πραγματοποιήθηκε από την Οργάνωση ΑΡΧΕΛΩΝ...

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Τεστ που γίνεται στο σπίτι ενέκρινε ο FDA

Σημαντική εξέλιξη για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας,...

Γιατί οι άνθρωποι το 1960 ήταν πιο αδύνατοι: Τι λέει διατροφολόγος για τις συνήθειες μας

Οι διατροφικές συνήθειες και η καθημερινότητα αποτελούν βασικούς παράγοντες...

Κατασχέθηκαν 6.000 προϊόντα «μαϊμού» σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου – Συνελήφθη ο υπεύθυνος καταστήματος

Εντοπίστηκε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων σε περιοχή της Κρήτης, με...