Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Έλεγχοι σε κτίρια μετά τον σεισμό από μηχανικούς του Δήμου

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί οι έλεγχοι κτιρίων από μηχανικούς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην ευρύτερη περιοχή που εκδηλώθηκε η σεισμική ακολουθία του τελευταίου 24ώρου. Σε πρώτη φάση, οι έλεγχοι αφορούν στις περιοχές και χωριά του δήμου όπου έχουν υπάρξει ζημιές από το σεισμό και ειδικότερα στο Αρκαλοχώρι, Γάσι, Αρχοντικό, Μουσούτα, Μαχαιρά, Σαμπά, Χουμέρι, Ζωφόροι, κ.α.
Στις πληγείσες περιοχές βρέθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη και τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας κ. Κων/νο Αραβιάκη και Καθημερινότητας του Πολίτη, κ. Εμμανουήλ Σμυρνάκη, όπου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις υλικές ζημιές που προκάλεσε ο χθεσινός σεισμός των 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σε – παλαιές κυρίως – οικίες αλλά και επιχειρήσεις.

Τηλέφωνα για αναφορές πολιτών για ρωγμές σε κτίσματα
Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται επίσης γνωστό ότι η υποβολή αναφορών από τους πολίτες για την εμφάνιση ρωγμών σε κτίσματα, προκειμένου να διενεργηθούν αυτοψίες σε αυτά, θα γίνεται στα κάτωθι τηλέφωνα: 6979790005, 28913 40405 και 28913 406.

Εναλλακτικά, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν απευθείας τους Προέδρους των Κοινοτήτων προκειμένου αυτοί να καταγράφουν και συγκεντρώνουν τα αιτήματα για αυτοψίες ώστε ακολούθως να τα διαβιβάσουν συνολικά στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Στο μικροσκόπιο οι ρηγματώσεις των Βουτών –...

Έγινε σύσταση σε κάποιους κατοίκους να αποφύγουν να μείνουν...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Στο μικροσκόπιο οι ρηγματώσεις των Βουτών –...

Έγινε σύσταση σε κάποιους κατοίκους να αποφύγουν να μείνουν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η τέχνη να χειρίζεστε τοξικούς συγγενείς χωρίς να ανεβαίνει η πίεσή σας

Δύο καθηγήτριες κλινικής ψυχολογίας αποκαλύπτουν ύπουλες τοξικές συμπεριφορές των...

Πορτογαλία-Ισπανία: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που προκάλεσε το μπλακ άουτ – Ο Θ. Κολυδάς εξηγεί

Τι ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος. Το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο, ομαδική παραίτηση πνευμονολόγων

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Την χτύπησε, την έγδυσε, την λήστεψε και την παράτησε στο δρόμο

Εφιαλτικές καταστάσεις βίωσε μια 33χρονη γυναίκα από τον Πύργο,...