Δήμος Μαλεβιζίου:Μία πρόταση για Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση στο Γάζι από τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Γαζίου

Ημερομηνία:

Την πρόταση τους για μία Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση στο Γάζι θα παρουσιάσουν οι μαθητές της Γ τάξης του Γυμνασίου Γαζίου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μάϊου στις 17.00 στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.
Η εργασία των μαθητών έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας ECOMOBILITY που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των μαθητών και τη διάχυση των γνώσεων για το κυκλοφοριακό, τη βιώσιμη κινητικότητα, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την ενεργοποίησή τους για την αναζήτηση λύσεων με προσανατολισμό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη στήριξη του δικαιώματος ελεύθερης και ανεμπόδιστης μετακίνησης. Οι μαθητές μαθαίνουν για την οικολογική μετακίνηση αλλά παράλληλα ενισχύουν τις δεξιότητές τους σχετικά με την παρουσίαση, τη δημόσια έκθεση απόψεων και το δημόσιο διάλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γυμνάσιο Γαζίου είναι το μοναδικό σχολείο που συμμετέχει στο πρόγραμμα από όλη την Κρήτη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην οικολογική δράση που θα πραγματοποιηθεί οι μαθητές/τριες που θα παραβρεθούν θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν μαθαίνοντας για το περιβάλλον και τα οφέλη της οικολογικής μετακίνησης.
Η δράση διοργανώνεται από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, και τις Επιτροπές Οργάνωσης των Εκστρατειών, ECOMOBILITY, FREEMOBILITY και ECO 2 MOBILITY με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο 5 και...

Η Αντιδήμαρχος Στέλλα Αρχοντάκη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Παραμένει στον Δήμο Ηρακλείου το καφέ Μαρίνα

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Είναι ένας ιδιαίτερος χώρος όπου έχει συνδεθεί...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο 5 και...

Η Αντιδήμαρχος Στέλλα Αρχοντάκη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Παραμένει στον Δήμο Ηρακλείου το καφέ Μαρίνα

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Είναι ένας ιδιαίτερος χώρος όπου έχει συνδεθεί...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2025 από το «αθηνόραμα»

Οι φετινοί νικητές και το νέο γαστρονομικό αφήγημα για...

Πάσχα: Πόσο θα κοστίσει αρνί και κατσίκι – Γιατί προβληματίζονται οι κρεοπώλες

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των αμνοεριφίων το φετινό Πάσχα...

Εορτολόγιο 5 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ποιοι γιορτάζουν στις 5 Απριλίου σύμφωνα με εορτολόγιο Αύριο, Σάββατο...