Δήμος Φαιστού: Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη ο Ματθαίος Τσικνάκης

Ημερομηνία:

Στην παράταξή μας, “Τολμάμε Μαζί”, συμπορεύεται και Ματθαίος Τσικνάκης από το Πετροκεφάλι.
Πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο, γνωστό στην κοινωνία για την αυθεντική του αγάπη και φροντίδα για τον τόπο του. Έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη της κοινότητας συμμετέχοντας μέσα από πολλές δράσεις.

Η συμμετοχή του στα κοινά αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του για τη βελτίωση του περιβάλλον τους γύρω του.
Είναι παντρεμένος με την κυρία Χρυσούλα Τσικνάκη το γένος Σταματάκη, από το Πετροκεφάλι, και έχουν μαζί τρία παιδιά.
Ο κύριος Τσικνάκης γεννήθηκε στο Πετροκεφάλι αλλά έζησε για πολλά χρόνια στο Ηράκλειο καθώς ήταν εκπαιδευτικός. Δίδαξε μηχανολογία σε σχολεία του Ηρακλείου ως καθηγητής αλλά διετέλεσε και διευθυντής σχολικών μονάδων. Τα τελευταία χρόνια ήταν διευθυντής στο 2ο ΙΕΚ Ηρακλείου ενώ υπήρξε πρόεδρος του εξεταστικού κέντρου πιστοποίησης και κατάρτισης ΟΕΕΚ στην Περιφέρεια Κρήτης. Έχει χρόνια συνδικαλιστική δράση και συμμετοχή για πολλά χρόνια στο δ.σ. της ένωσης των καθηγητών. Δραστήριο μέλος όμως και στα πολιτιστικά δρώμενα στο χωριό του. Ενεργό μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Πετροκεφαλίου για πολλά χρόνια και πρόεδρος για μια περίοδο. Την τελευταία τετραετία διατελεί Πρόεδρος στη δημοτική κοινότητα Πετροκεφαλίου.

Η επόμενη περίοδος είναι ιδανική για την πραγματοποίηση όλων των στόχων

“Από τη θέση αυτή έχω προσπαθήσει μαζί με ολόκληρο το συμβούλιο να κάνω τη ζωή των δημοτών καλύτερη. Με τον Δήμαρχο, κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και το συνδυασμό του Τολμάμε Μαζί, εντάχθηκα γιατί πιστεύω ότι η επόμενη περίοδος είναι ιδανική για την πραγματοποίηση όλων των στόχων που έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν στην κοινότητα μας. Συμπορεύομαι μαζί του, γιατί μου έχει δώσει θετικά δείγματα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι άνθρωπος με ήθος, αξιόπιστος και πολύ σεβαστός. Ζητώ την ψήφο σας για να κάνουμε την κοινότητά μας καλύτερη. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω σκληρά για να το πετύχω αυτό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βούτες: Αφήνουν τα σπίτια τους λόγω των...

"Συμπεράσματα αναμένονται μετά από ενδελεχή παρατήρηση" είπε ο πρόεδρος...

Στις Βούτες για αυτοψία ο Ε. Λέκκας...

Εσπευσμένα στην Κρήτη έφτασε απόψε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ. Εσπευσμένα...

Βούτες: Αφήνουν τα σπίτια τους λόγω των...

"Συμπεράσματα αναμένονται μετά από ενδελεχή παρατήρηση" είπε ο πρόεδρος...

Στις Βούτες για αυτοψία ο Ε. Λέκκας...

Εσπευσμένα στην Κρήτη έφτασε απόψε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ. Εσπευσμένα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κατά τόπους βροχές στην Κρήτη την Δευτέρα (28/4)

Αναλυτική πρόγνωση. Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και...

Βούτες: Αφήνουν τα σπίτια τους λόγω των ρηγματώσεων – Με ειδικά μηχανήματα και drone θα συνεχιστούν οι έλεγχοι

"Συμπεράσματα αναμένονται μετά από ενδελεχή παρατήρηση" είπε ο πρόεδρος...

Γεύσεις και αρώματα πορτοκαλιού σήμερα στο Φόδελε

Οι πρώτες εικόνες της επιτυχημένης γιορτής. Πλήθος κόσμου συρρέει από...

Αδερφός και πατέρας έστησαν πλεκτάνη με πλαστή διαθήκη – Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

To θύμα της υπόθεσης περιέγραψε πως ανακάλυψε την πλεκτάνη...