Δήμος Χερσονήσου:Ορκωμοσία τεσσάρων υπαλλήλων στο Πρόγραμμα ΄΄Βοήθεια στο σπίτι΄΄

Ημερομηνία:

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Σέγκος : «Η κοινωνικές δομές συνεχίζουν απρόσκοπτα να αναγάγουν την βοήθεια των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων σε κορωνίδα της κοινωνικής προσφοράς»

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης τελέστηκε η ορκωμοσία τεσσάρων εργαζομένων στην κοινωνική δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» που μονιμοποιήθηκαν μετά από 20 χρόνια προσφοράς στο Δήμο Χερσονήσου.
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου ευχήθηκε στους υπαλλήλους παραγωγική θητεία και δήλωσε : ««Η ολοκληρωμένη παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αποτελεί κύρια επιδίωξη του προγράμματος και την υποστηρίζουμε κατά προτεραιότητα. Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή, βελτιώνοντας μέρα με την μέρα την ποιότητα ζωής όλων των ατόμων που νιώθουν αδύναμοι και απομονωμένοι, πλαισιώνοντάς τους με συστηματική και οργανωμένη κοινωνική φροντίδα. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο ρόλος των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” είναι κομβικός».
Ο κ. Σέγκος διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους για την αμέριστη στήριξη του Δήμου και ζήτησε να συνεχίσουν να βοηθούν τους ωφελούμενους, ώστε να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία και κοινωνική ευημερία, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα του προγράμματος.
«Η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και οι συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις και ανάγκες για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη, απαιτούν την ενίσχυση του προσωπικού», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χερσονήσου και πρόσθεσε : «Η κοινωνικές δομές συνεχίζουν απρόσκοπτα να αναγάγουν την βοήθεια των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων σε κορωνίδα της κοινωνικής προσφοράς».
Το παρών στην ορκωμοσία έδωσε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Ζαχαριουδάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χερσονήσου Μιχάλης Καρακατσάνης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νίκος Αντωνακάκης : Πόσο κοντά είμαστε στη...

Το καλοκαίρι, είναι ήδη προ των πυλών. Η λειψυδρία στην...

Δήμος Ηρακλείου:Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι...

Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι αιτήσεις εγγραφής στα...

Νίκος Αντωνακάκης : Πόσο κοντά είμαστε στη...

Το καλοκαίρι, είναι ήδη προ των πυλών. Η λειψυδρία στην...

Δήμος Ηρακλείου:Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι...

Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι αιτήσεις εγγραφής στα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαρία Τόλια: Νέα Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή Αθηνών – Με συγκίνηση αποχαιρετά το ΠΑΓΝΗ

Η Μαρία Τόλια εξελέγη Καθηγήτρια Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο ΕΚΠΑ...

Η κατάληψη της Αθήνας από τους Ναζί και οι πρώτοι περιορισμοί

Το χρονικό της εισβολής των Ναζί στην Αθήνα ο...

Χανιά: Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο! Νεκρός άνδρας μέλος πληρώματος

Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε κρουαζιερόπλοιο με...