Δήμος Αγίου Νικολάου:Επιχορήγηση 2.500.000 εκ ευρώ για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της Σπιναλόγκας

Ημερομηνία:

Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (2.500.000) θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της νήσου Σπιναλόγκας.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή από το Υπουργείο Εσωτερικών (5/1), ενώ σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός μεταξύ άλλων ανέφερε : “ Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για την περιοχή μας, αφού μετά την γνωστοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Υπ. Παιδείας – Τουρισμού) για την αναβάθμιση και ανωτατοποίηση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης, έχουμε μια ακόμα σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο μας, αυτήν της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών – μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ – για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της νήσου Σπιναλόγκας.

Πρόκειται για μια απόλυτα θετική εξέλιξη ! Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η οποία κατά την επίσκεψη της στην Ελούντα, αποδέχτηκε και προώθησε το αίτημα του δήμου Αγίου Νικολάου,στο Υπουργείο Εσωτερικών, τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής, κ. Θανάση Κανταρτζή που μερίμνησε ώστε να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες και βέβαια τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο που σε σύντομο χρόνο ολοκλήρωσε την έγκριση χρηματοδότησης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης συναντήθηκε...

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης βρέθηκε νωρίς το...

Λασίθι: Εντείνονται από την Δημοτική Αρχή οι...

Εντείνονται από την Δημοτική Αρχή του Αγίου Νικολάου οι...

Λασίθι:Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης συναντήθηκε...

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης βρέθηκε νωρίς το...

Λασίθι: Εντείνονται από την Δημοτική Αρχή οι...

Εντείνονται από την Δημοτική Αρχή του Αγίου Νικολάου οι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Διπλή” δημοσιογραφική απεργία στις 5 και 12 Ιουνίου – Τα αιτήματα του κλάδου

Οι δημοσιογράφοι της χώρας προχωρούν σε απεργία στις 5...

Ρέθυμνο: Καθημερινή παρακολούθηση των διαθέσιμων νερών για να «βγει» το καλοκαίρι

Σε νέα κρίσιμα δεδομένα έχει μπει η διαχείριση του...

Συνταγματικός ο νόμος 5089/2024 για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Η μείζονα Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε κατά...