Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου: «Αδιανόητο να μη συμμετέχει η 133 Σμηναρχία Μάχης στην παρέλαση στο Καστέλλι- Επιστολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Ημερομηνία:

Τη συμμετοχή τμήματος της 133 Σμηναρχίας Μάχης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Καστέλλι, ζητάει με επιστολή του, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Η επιστολή εστάλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Νίκο Δένδια ενώ κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Ο Δήμαρχος ζητάει από το αρμόδιο Υπουργείο, ενόψει και του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024, να προχωρήσουν οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατή και πάλι, η συμμετοχή της 133 ΣΜ στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο Καστέλλι.
Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή της 133 Σμηναρχίας Μάχης περιορίζεται μόνο στις παρελάσεις στο Ηράκλειο ενώ αντιθέτως έχει διακοπεί εδώ και χρόνια, στο Καστέλλι που φιλοξενεί τη Μονάδα!
“Η τοπική κοινωνία τιμάει και “αγκαλιάζει” με κάθε τρόπο, τα στελέχη της 133 ΣΜ, οι οποίοι καθημερινά δίνουν τις δικές τους “μάχες”, υπερασπιζόμενοι τα δίκαια του έθνους. Από την πλευρά μας, ζητάμε το αυτονόητο, δεδομένου ότι η 133 ΣΜ έχει έδρα το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και πιο συγκεκριμένα το Καστέλλι. Το γεγονός ότι η 133 ΣΜ συμμετέχει μόνο στη παρέλαση στο Ηράκλειο, είναι αδιανόητο για τη Δημοτική Αρχή και δεν περιποιεί τιμή για την ιστορική έδρα του Δήμου μας που φιλοξενεί την 133 ΣΜ. Θεωρούμε ότι θα βρούμε ευήκοα ώτα στην κυβέρνηση και θα έχουμε σύντομα μία θετική απάντηση”, δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού – Συμμετέχει στην...

Απεργιακός ξεσηκωμός την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, για τη μαύρη...

Έτος-ρεκόρ για το Ανάκτορο της Κνωσού –...

Χρονιά ρεκόρ ήταν το 2024 για το Ανάκτορο της...

Ηράκλειο: Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού – Συμμετέχει στην...

Απεργιακός ξεσηκωμός την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, για τη μαύρη...

Έτος-ρεκόρ για το Ανάκτορο της Κνωσού –...

Χρονιά ρεκόρ ήταν το 2024 για το Ανάκτορο της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...