Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη για το νέο ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

«Ο νέος ΒΟΑΚ. Ένας νέος σύγχρονος αυτοκινητόδρομος μπαίνει επιτέλους μπροστά. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με την υπογραφή της σύμβασης του πρώτου τμήματος του ΒΟΑΚ, Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος υλοποιεί τις δεσμεύσεις της. Και κάνει πραγματικότητα ένα αίτημα πολλών δεκαετιών.

Η Κρήτη μας θα αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο που θα την ενώνει από άκρου εις άκρον. Ένα εμβληματικό έργο που θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του νησιού μας. Ένα σημαντικό και επιβεβλημένο έργο για την Κρήτη του Τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα, για την Κρήτη της ανάπτυξης. Αλλά και ένα σπουδαίο έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την οδική ασφάλεια. Σε ένα δρόμο που όλα αυτά τα χρόνια θρηνήσαμε δεκάδες αθώα θύματα.

Τρία χρόνια πριν παραλάβαμε μία μικρή ως ανύπαρκτη μελετητική ωριμότητα για το ΒΟΑΚ. Αποσπασματικές παρεμβάσεις, διάσπαρτες κατά μήκος του άξονα χωρίς συνοχή, χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου. Σήμερα με πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα, τρία χρόνια μετά, η Κρήτη θα αποκτήσει επιτέλους τον αυτοκινητόδρομο που της αξίζει.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...