Creta Farms: Όρισαν υπηρεσιακή διοίκηση οι τράπεζες

Ημερομηνία:

Το “πράσινο φως” στην τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης στην Creta Farms άναψε το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκδόθηκε σήμερα το πρωί η απόφαση του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι τράπεζες προ ημερών για την τοποθέτηση “υπηρεσιακού” διοικητικού συμβουλίου στην κρητική αλλαντοβιομηχανία με την τοποθέτηση τριών μελών τα οποία πρότειναν αυτές.

Η αίτηση συζητήθηκε την Τετάρτη και η έκδοση της απόφασης αναμενόταν εντός 48ώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δικαστήριο όρισε τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες τα οποία είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τσίρμπας, Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και Στέφανος Ξενάκης. Μέσω αυτής της απόφασης ξεπερνιέται ένα σημαντικό εμπόδιο στον δρόμο προς την εξυγίανση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικάσιμος έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου όπου η έδρα τότε θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση.

Πηγή: capital.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...