Χριστουγεννιάτικο φως #madeinChania στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Ημερομηνία:

Συνεχίζεται ο εορταστικός στολισμός του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων, στο πλαίσιο του φετινού σχεδιασμού για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στις περιοχές του, αναλαμβάνει να πλημμυρίσει με φως τα Χανιά για τη φετινή ιδιαίτερη εορταστική περίοδο.

Το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων φωτίζεται για πρώτη φορά από τα ιστιοφόρα σκάφη που είναι δεμένα στις προβλήτες του. Τα κατάρτια τους σχηματίζουν μια φωτεινή αλυσίδα που δημιουργεί ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τις επόμενες ημέρες, θα τοποθετηθούν και επιπλέον στολίδια και διαδραστικές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από Χανιώτες και θα φέρουν το γιορτινό κλίμα σε όλο τον Δήμο, τηρώντας παράλληλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία.

Ο φετινός στολισμός έχει σύνθημα #madeinChania και έχει στηριχθεί στη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου και τοπικών επαγγελματιών, που εργάστηκαν από κοινού για τη σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση των στολιδιών σε όλες τις περιοχές.

Έτσι, οι υπηρεσίες σε κοινό συντονισμό με όλα τα νομικά πρόσωπα και τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Χανίων, θα προσφέρουν ένα πρωτοποριακό και συνάμα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα, αν και διαφορετικά από άλλες χρονιές, να μη χάσουν τη λάμψη και το φως που τους αρμόζουν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η πρώτη αναγνώριση αποζημίωσης από το Δημόσιο για παρενέργεια εμβολιασμού κατά της Covid-19

Πρόκειται για ασθενή ο οποίος προσβλήθηκε από το σπάνιο...

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός γυναικολόγος, τον οποίο είχε παύσει ο υπουργός

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Λίπος στην κοιλιά: Ο «ένοχος» και πώς θα τον αντιμετωπίσετε

Είναι κοινό μυστικό ότι η περίμετρος της μέσης… απλώνει...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του Αγίου Νικήτα στις Σέρρες

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...